• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
U agenciji. Možeš i na internetu na arkod pregledniku, ali to samo možeš vidjeti dali je upisana, ne možeš vidjeti kod koga.

Nije valjda da je netko od puknutog upisao zemlju??

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
hehe , moju nije jer je nemam ,
kaj možeš napraviti jedan skinšot da vidim koje kučice moraju biti zaklikane ?

jel su te čestice obojene smeđom bojom?

Hele

Dobro znana faca
Tu od
6 Sij 2013
Poruka
1,961
Treba ti lijevo biti kliknuto samo arkod, možeš i katastar. Smeđe boje su ti oranice, žuto trajni nasadi, zeleno pašnjaci...

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Vjerujem da si se snašao. One koje nisu obojane te nisu u arkodu. Ja kada pregledavam ostavim katastar i arkod zaklikan.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Na arkodu nađeš parcelu ako je obojana crveno zeleno i nezz još jedna boja onda je prijavljena.
Tako meni bilo lopova majko mila samo pišu.
Sad pogotovo u jednom selu provjeravao svima napisana zemlja a oni kose.
Sramota

rudamaca

Aktivni član
Tu od
6 Ruj 2007
Poruka
501
Ne vjerujem ja ni ovim njihovim bojicama , radi čega koriste stare snimke od prije par godina, a imali su lanjske?

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Kod nas je kontra, zovu sve cije se stvarno stanje ne slaze sa prijavljenim,,,
mene zvali jer nisam posadio cijelu njivu u trajni nasad jer mi ponestalo sadnica a prijavio sam je kao cijelu,,,
tako da me ovo Vase iskustvo zaista cudi,,,

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
I šta su ti rekli na razgovoru,dali je bilo sankcija,a što se tiče duhana,proizvodnj prije 30 godina i danas su "fičo" i formula jedan,što se tiče rada i ulaganja......

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
I šta su ti rekli na razgovoru,dali je bilo sankcija,a što se tiče duhana,proizvodnj prije 30 godina i danas su "fičo" i formula jedan,što se tiče rada i ulaganja......

Ne nije bilo sankcija jer postoji adekvatno objasnjenje za isto, ali su molili da se promjene prijave na vrijeme kako oni nebi morali intervenirati,,,

Sto se duhana tice, da slazem se s time i samo bi dodao da je i zarada bila takva kao na usporedbi ali sa kontra predznacima,,,
Tad je svima bilo dobro, drzava je cvala, viskovi od istog djelili se proizvođacima a pogotovo preradi i svi bijase zadovoljni,,,
a ovo danas cudno neko vrijeme doslo, nitko nicim zadovoljan osim nekoliko pojedinaca u drzavi,,,

Neki iz mase kazu, bit ce nam onako kako si tko poslozi,,,

MINI

Član
Tu od
20 Pro 2010
Poruka
53
Sad se pitam tko je tu bedast? Bivši ministar Romić je davao izjave još u lipnju da je poticaj isplaćen u cijelosti, da je sve isplaćeno, a danas u dnevniku RTL-a ministarstvo uz najavu ovih svih češljanja 32000 ha izjavljuje da se nije desila nikakva šteta jer poticaji za 2015 još nisu isplaćeni jer se malo kasni, Halooo? Malo se kasni???

skjd4755

Član
Tu od
8 Velj 2015
Poruka
224
A gdje si našao i čuo takvu informaciju kad nije tako rekao nego je već sa sredine studenog prebacio na kraj studenog što se tiče avansa.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Sad se pitam tko je tu bedast? Bivši ministar Romić je davao izjave još u lipnju da je poticaj isplaćen u cijelosti, da je sve isplaćeno, a danas u dnevniku RTL-a ministarstvo uz najavu ovih svih češljanja 32000 ha izjavljuje da se nije desila nikakva šteta jer poticaji za 2015 još nisu isplaćeni jer se malo kasni, Halooo? Malo se kasni???

On očito govori samo o svom mandatu? Ako su promjene izvršene prije roka za predaju zahtjeva u 2015. g.,tko god je predao zahtjev, isplaćeno mu je u ovoj godini.
Bilo bu zanimljivo vidjeti jel bu zakon "mogel" djelovati retroaktivno ili bu isplaćeno popapala maca.

Hele

Dobro znana faca
Tu od
6 Sij 2013
Poruka
1,961
Što se tiče ovog upisa zemljišta temeljem svjedoka, pozdravljam tu uredbu. I sam imam dosta zemlje koju nemam upisanu jer u gruntovni ima baka 21 suvlasnika (pola mrtvo, pola u Australiji i Kanadi / mrtvo, nešto ljudi živo i nemaju veze sa tom zemljom). Vjerujem da se takvim ljudima htjelo ići na ruku.
Sasvim druga stvar je što inspekcije ne rade svoj posao. Tu ne mislim da agenciju već ministarstvo.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Država, ako hoće, ima jako jednostavan način grube kontrole. Doduše, nije 100 postotan, ali dobar dio zloupotreba bi spriječil. Poslati s dostavnicom obavijesti upisanim vlasnicima. Na taj način bi barem upisani vlasnici čija zemlja se zlorabi bili upoznati kaj se događa i bili u mogućnosti reagirati. Ako je dostavnicom potvrđen primitak obavijesti, ne upisuje se bez potpisa vlasnika, a ako je knjižni vlasnik nepoznat, može se upisati.
No, nažalost se bu išlo vjerojatno u drugu krajnost. Trebalo je samo pogledati u vlasničke knjige i odmah bi vidjeli barem za državnu zemlju. Nažalost, nisu.

Sad bi trebalo malo novinare podsjetiti na stanje u knjigama i propisanu proceduru za rješavanje problema koji su ,uzgred rečeno, nastali uglavnom neradom ili slabim radom administracije i vlasti (sabornici, ministri itd)

skjd4755

Član
Tu od
8 Velj 2015
Poruka
224
Na stranicama agencije za plaćanja je obavijest da isplata avansa kreće sredinom 11 mjeseca i završava sa 30.11.2016. a Tolušić je jučer rekao da isplata kreće krajem...pa sad znaj.

viper50

Član
Tu od
21 Tra 2013
Poruka
186
Treba ti lijevo biti kliknuto samo arkod, možeš i katastar. Smeđe boje su ti oranice, žuto trajni nasadi, zeleno pašnjaci...

nisam dobro shvatio.odem na arkod ,nađem česticu i vidim da je omeđena žutom linijom.kako znati da li netko koristi poticaj.susjedne parcele su omeđene nekakvom crvenom bojom??da li parcela treba biti išrafirana ili...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh