@baba
U izračunu je: osnovno plaćanje, plaćanje u područjima sa značajnim prirodnim ograničenjima, preraspodijeljeno plaćanje i zeleno plaćanje.
Jednom je sjelo 180 kn, i jednom 25 kn.
@darac555
tih 7000kn u informativnom izračunu ti je za eko plaćanje ili osnovno-zeleno?
Još samo čekam da g. Vlatko iz Plodova zemlje ponosno objavi da je završila isplata sa 30.06. i da nikada ranije, više i transparentnije nismo dobili...k
izgleda smo svi dobili par kuna za šibice, a i banke su sigurno sretne - sigurno je 2kn po transakciji kapnulo...
Ne poklanja on niš, isti ko političari. Obične lopovske fore. U naslovu tiskano piše poklanjam, a kad nazoveš, cijena je 13.500 kn.Ma tu emisiju treba ukinuti ko i hrvatsku poljoprivredu, svaki dan gledam ljudi sijeku breskve, višnje, jabuke, rasprodaju stoku, nek ovi kažu sve uvozimo i ne treba nam poljoprivreda i ključ u bravu. Na njuškalu čovjek poklanja tanjurače, plug, špricu itd.
Ja sam dobio tocno koliko pise u info. Izracunu... ali!
U startu je u samim stavkama navedeni iznos manji neg sto treba bit. Npr.za ovce kad podijelim ispada 30 kn po grlu!
A od ekoloskog ni lipe.
Ista priča i kod mene...s tim da sam za ovce dobio više...Ja sam dobio tocno koliko pise u info. Izracunu... ali!
U startu je u samim stavkama navedeni iznos manji neg sto treba bit. Npr.za ovce kad podijelim ispada 30 kn po grlu!
A od ekoloskog ni lipe.
Jel ti taj rok službeni podatak?Novi rok je 31.7 za kraj isplate ali to če biti opet po njihovom,kada bude novca,budu dali.
Nije mi jasno kako jedan sustav u kojem se vrte tolike pare (nase) moze bit tako netransparentan. Nek mi samo ne spominju kako sve pise na agronetu!!
I zasto ovo sve vec nije u medijima? Cista pljacka svih koji su nadzor platili i to prije vise od godinu dana.
A na fb ministra samo hvalite me usta moja.
Jel ti taj rok službeni podatak?