damirpolgar
Član
- Tu od
- 6 Velj 2014
- Poruka
- 465
Mislim da svima nama poticaj je jedina dobit,samo što debelo kasni, kao i radnicima plaće !
Pa njima je svejedno, njima zemlja treba radi hrane za stoku a ne radi poticaja.
Ma nemoj?Pa njima je svejedno, njima zemlja treba radi hrane za stoku a ne radi poticaja.
Ma nemoj?
Mi netrebamo repromaterijal i naftu kupiti?
danas sjele pare
Za?Koja vrsta plaćanja ti je navedena?
Krivo si shvatio moj komentar ili sam ja krivo komentirao.oprosti prijatelju mi smo u većim problemima, ja isto to trebam plus hrana za stoku, veterinari, struja, smjesa , a sve skupo! folije da ne nabrajam! bit stoćar danas je jako teško!
mislim da je ovako-proizvodno vezana potpora RA -BEZ FINANCIJSKE DISCIPLINE
oprosti prijatelju mi smo u većim problemima, ja isto to trebam plus hrana za stoku, veterinari, struja, smjesa , a sve skupo! folije da ne nabrajam! bit stoćar danas je jako teško!
Biti stočar kao mladi gospodin što je bio na poljoprivrednoj emisiji 1.5.
koji sa 60 jutara zemlje nemože proizvest hranu za svoju stoku... mislim da nemamo o čemu pričat..
Biti teško stočar u današnje vrijeme nebi baš rekao, na području vtc šta voze, koju mehanizaciju imaju nebih rekao..
A ima i drugih proizvodnih kultura koje se uzgajaju kod nas i ti proizvođači su ipak malo težoj situaciji nego stočari.... hvala
vi to vidite sa te strane-ima veliki traktor i dobro mu je a iza svega stoji kredit, kredit itd.