jedan moj susjed razočaran politikom i isplatom poticaja poslao sina u švabiju, dao na znanje ljudima čiju zemlju ima u zakupu da se za iduću godinu snalaze kako znaju,odustaje od poljprivrede
drugi kreće na posao,sa 45 godina jer mu sin još studira,nagodinu kad mu istekne kredit izlazi iz pdv-a,odustaje od svega
oba imaju svoj laktofriz i oko 30 hektara zemlje
izgleda da nas ustvari sa ovakvim poticajima potiću da odustanemo od svega a ne da povečavamo............
Ma to ti je ono "više-manje"...čiste...a sad kad ruknu onih 8000,00 na hrpi :icon_pidu:U ponedjeljak mi u APPRRR rekli po MIBPG-u točno stanje dosadašnjih uplata koje je bilo više manje točno i da me mi je još odobreno oko 8000 kn, na temelju ovog zadnjeg TUG-a i svega što obuhvaća ovaj zadnji dio.
I evo, danas sam dobio već tri uplate na račun, ukupno 200 kn i 9 lp. Hahahhahahahahahha
Koje ruganje.
Ono što mi se čini iz opisa uplata da niti jedna mjera nema veze sa ovim zadnjim.
Ne znam...
Poslano sa mog SM-G920F
Stavio sam prije broj i vrijednost prava. Zaboravio sam točno. Al nekih 7 ha.Kolko zemlje obradujes!?
Pa zar sam ja jedna crna ovca u ovoj drzavi da nije dobila niti lipe za ekolosku ove godine, ali niti lipe, a da ne pricam od TUG!!?????
Jel ima jos netko da nije dobio niti jednu uplatu za ekolosku??
Sve je istina sto si rekao ali tu postoji jedan veliki ALI!!!
Ako se nema novaca ili ako ne stignu to sve na vrijeme odraditi zasto onda ne objave na stranici da im jos treba cca 3-4dana i da se poljoprivrednici ne brinu. Kako da ja kazem radnicima momci nema se para dajte stisnite malo remen- pa prije cu sve prodati i ode nazad za svabiju!!
Nebi htio biti u kozi djelatnika u apprrr, oni su na prvoj crti, a ovi upravitlji se smiju negdje uz pivu na jadranu i to sa kolegama kojima je sav poticaj isplacen!!
Trebamo sutra svi zvati agenciju dok se netko pametan ne javi i objavi u cemu je kvaka!!