Pa bilo na vijestima, ne znam jel gotova stvar ili to ide od 2024.Odakle ti ta inf.. od vidovitog Milana ili?
Onaj koji se žali na plavi neka si kupi Rusa ili IMT-a i problem riješen ...i da neka ti isti s novim traktorima ostave sirotinju na miru ako ima novaca za novi traktor neka si toče dizel ...živio plavi , živjela sirotinja
Sto znaci ne ponavljaj nista ponovno🥺🥺🥺,,,biti Ce vam isto kao i namaDakle...
Listam ovaj forum već nekoliko dana. Svojevremeno sam imao neke koze, pa sam nešto malo i sudjelovao ovdje. Bilo je to davno.
Sad se ponovno spremam u neku sitnu poljoprivredu (od srpnja iduće godine sam u mirovini). Otvorit ću kasnije neku temu i sve opisati...
Ovdje se javljam jer sam ostao osupnut činjenicom da tema o POTICAJIMA ima 775 (slovima: sedamstosedamdesetpet) stranica (!?). Ajmeeee!!!
Dakle, to je naša poljoprivreda. Na poljoprivrednom forumu se daleko najviše raspravlja o - poticajima. Je li to smiješno ili tužno?
Naravno, ne krivim ja zbog toga poljoprivrednike. Sustav u kojemu seljak nije pravi sam svoj gazda nego mora ovisiti o nekim kancelarijskim sitnim dušama - to je loš sustav.