Kako je nesluzbeno kad na vratima od savjetodavne sluzbe stoji natpis da je produzeno.Kako onda moze biti nesluzbeno?
Jesi li ih imao na mandarinama ili nekom drugom voćuZa lovke još ništa
MandarineJesi li ih imao na mandarinama ili nekom drugom voću
Onda su ti tribalo platiti, ako si postavio klopke i odslušao predavanja.Mandarine
Upravo sam ih nazvao kažu još u odobravanjuOnda su ti tribalo platiti, ako si postavio klopke i odslušao predavanja.
Meni su odgovorili 5 i 6 mj 2 rata i poravnanje. Ko zna kad to budeA kaj s ostatkom bude kaj ili treba čekati zadnje dane
jesi uspio, meni isto neće, jednostavno je zamrznuta kvačicaja imam mjeru 10.1.9. očuvanje pasmina...ali mi nema prikazane buše u listu c...i ne mogu prijaviti dok to ne riješe..
Kako su neki dobili prije 10 danaKlopke u odobravanju, do kraja mjeseca siguro
Ako je bila kontrola u 11 misecu i sve uredno, šta ti imaju odobravati. Čini mi se da nešto muteIma nas dosta šta još nismo dobili, mislim u Opuzenu, bio sam u kontroli u 11mjesecu za lovke i organsku gnojidbu, sve uredno
Službeno 9 6produljenje roka je još uvijek neslužbeno...
provjerena informacija u agenciji što se tiče predaje zahtjeva digitalno...može se potpisati i predati zahtjev...moguć je potpis i sa eosobnom...ne radi samo prijava u agronet pomoću kartice...tako da se ne mora nositi zahtjev fizički tamo...