poticaj sjeo na racun, porezna se namirila ovrhom a ja gledam u prazan rezervoar i neplacene racune i ovrhe..!!!
A kako u sjetvu ,kako dalje ,kako objasniti djeci da love nema ni za sendvic u skoli ne znam...!!!!!!!!!!!!!!!!
poticaj sjeo na racun, porezna se namirila ovrhom a ja gledam u prazan rezervoar i neplacene racune i ovrhe..!!!
A kako u sjetvu ,kako dalje ,kako objasniti djeci da love nema ni za sendvic u skoli ne znam...!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa kak su ti uzeli novce, a bilo je rečeno da budu dobili svi dužnici novce da se može obaviti proljetna sjetva, pod uvjetom da se do 6. mj dogovori s poreznom o otplati duga na rate!??
Nije mi više ništa jasno!
Pa kak su ti uzeli novce, a bilo je rečeno da budu dobili svi dužnici novce da se može obaviti proljetna sjetva, pod uvjetom da se do 6. mj dogovori s poreznom o otplati duga na rate!??
Nije mi više ništa jasno!
pozdrav, u istim sam problemima kao i zeko,poticaj uplacen ali ovrhom i prebacen na poreznu upravu,uz poticaj za zemlju uzet mi je i poticaj za mlijeko,i ne samo to svi racuni u svim bankama ocisceni cak i novac od dukata za mlijeko,sto znaci nije mi ostavljeno ni 10 posto za osnovne zivotne potrebe a kamoli komunalije da poplacam.,da nespominjem kredite i.t.d.
Sto se tice reprograma ,tacnije dogovora sa poreznom i otplatom duga vaucerima citiram rijeci sefa porezne uprave u vinkovcima:nikakav zakon nije donesen,i ako i jeste porezna uprava u vinkovcima nije dobila obavijest.pitao sam i gospodina o otpisu kamata sto je ravnateljica porezne spomenula i dobio identican odgovor.racun ostaje blokiran sva sredstva financijska koja budu uplacena idu njima a kako cu ja i sta cu ja -gospodu očito nije briga.......
To je i bilo ocekivano dugovi se moraju platiti ali evo nazalost u mome slucaju je visa sila odigrala ulogu a znate onu staru poslovicu UDRI KONJA KOJI VUCE e to je sada u nasem slucaju a na nama treniraju strogocu.
Na sjednicama vlade malo pa cesto nekim tvrtkama otpisuju sve dugove (pratim sjednice vlade) a nas jos kamatare sa 18% kamate...
Koliko djece imaš zeko?:icon_wink:
a tko će ti danas kupiti neki priključak, kada se nema......vidim da su sjeli različiti novci po hektaru, al neznam zašto, jel je možda sjelo i nešto za teže uvjete gospodarednja zbog suše ili nešto drugo, neznam......ja još nisam bio provjeriti, baš me zanima koliko je sjelo.......