• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JAVNI PROSVJEDI

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
upravo sam gledao na vjestima... nisam poslušao do kraja. žalosno, kao da su najveći neprijatelji

V

Volintena

Guest
To su oni platili za anarhiste koje policija nije mogla ukrotit...

nikola2104

Novi član
Tu od
19 Sij 2009
Poruka
25
DA LI ĆEMO DESETOG NA PROSVJEDE ILI ĆE MINISTARSTVO IDUĆIH DANA PREBACIT POTICAJ?

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,134
Hocemo na prosvjede ali nema ti veze dali ce oni prebaciti poticaj...to su do sad vec zasrali.
Sad je aktualna cijena polj. p i cijena mljeka-glavne stavke.

I naravno isplata poticaja za ovu godinu.Ne da opet kasni i slicno.

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
A isplata subvencija osiguranja poljoprivrednih proizvoda? Još se nitko nije pohvalio da je dobio od ministarstva svojih 25 %

R

Rajtek

Guest
Upravo sam razgovaral sa vodstvom Udruge Poljoprivrednih Proizvođača Središnje Hrvatske.
Moja udruga daje podršku u prosvjedu najavljenom za sutra i krećemo za zagreb. U 8 h krećemo iz dubrovčaka prema rugvici i u Dugom selu spajamo se s kolonom koja ide od slavonije.
Sve je nabrzinu dogovoreno, iz mojeg kraja ide jedno 30 traktor, a na dubrovčaku očekujemo još jedno 50.

Pozivamo sve Hrvatske seljake da nam daju podršku i pridruže se prosvjedu!

T

tomonh

Guest
Di,kad u kolko sati je prosvjed. Do kad bude trajal. Daj malo više pojedinosti. Di se sastajete u dugom selu ja sam tu blizu.

T

tomonh

Guest
jadni mi sa predsjednikom seljačkog saveza kad za nas kaže da smo šačica malih seljačića. Nažalost mislim da se ništa neče izborit jel pojedinci daju masne novce za kampanju političarima,pa se to mora negdje namirit. Ministar neče ništa reč dalje za kapitalna unaprijed-to je napravil zbog svog brata koji sad radi farme...I onda če ti ti nešto dat...

R

Rajtek

Guest
U Dubrovčaku Lijevom skupiklo se 30-ak traktora koji čekaju informacijau o tome di se nalazi kolona iz slavonije, a zatim kreču prema dugome selu kroz Rugvicu gdje bi se trebali priključit koloni koja dolazi podravskom magistralom...

P

posavka

Guest
Rajtek kaže:
U Dubrovčaku Lijevom skupiklo se 30-ak traktora koji čekaju informacijau o tome di se nalazi kolona iz slavonije, a zatim kreču prema dugome selu kroz Rugvicu gdje bi se trebali priključit koloni koja dolazi podravskom magistralom...

Update :D

I prosvjed je počeo. Oko 50 prosvjednika sa traktorima krenulo je sa posavine za Zagreb oko 9h, a iz Bjelovara i okolice, krenulo ih je oko 300. Prosvjednici iz Đakova kreću oko 11h traktorima za Zagreb.

P

posavka

Guest
Nadam se da će se poljoprivrednici uspjet izborit! Ova godina sama po sebi je počela loše, moramo se potrudit da dobro završi! Dosta su nas zakinuli i pljačkali!!!

Smiljan

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2007
Poruka
1,840
Nego, koji su zahtjevi prosvjeda, odnosno, na koji ce se nacin mjeriti uspjesnost prosvjeda?

T

tomonh

Guest
Sad je kolona prošla kroz moj kraj.Okolica Dudog sela.Duga je oko 4km. Samo da nakraju kalvarije neče prosvjednici imat još veči problem"UZALUDNO ISTROŠENE GUME"....

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
Ja sam na podravskoj magistrali i prije 15 min je prošla druga skupina od oko 50 traktora. Ljudi ja sam se naježio kad sam vidio tolike traktore jedan za drugim...nadam se da će biti neke koristi od svega ovoga.

P

posavka

Guest
Navodno da je autoput prepun specijalaca. I navodno da im bude ministar zbriso... Joj daj Bože da bude sve ok!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,426
posavka kaže:
Navodno da je autoput prepun specijalaca. I navodno da im bude ministar zbriso... Joj daj Bože da bude sve ok!
Krasno, a u Jugi je bil seljak klasni neprijatelj. A sad je samo neprijatelj. Bože moj, kam ide ova zemlja???

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh