Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Hocemo na prosvjede ali nema ti veze dali ce oni prebaciti poticaj...to su do sad vec zasrali.
Sad je aktualna cijena polj. p i cijena mljeka-glavne stavke.
I naravno isplata poticaja za ovu godinu.Ne da opet kasni i slicno.
Upravo sam razgovaral sa vodstvom Udruge Poljoprivrednih Proizvođača Središnje Hrvatske.
Moja udruga daje podršku u prosvjedu najavljenom za sutra i krećemo za zagreb. U 8 h krećemo iz dubrovčaka prema rugvici i u Dugom selu spajamo se s kolonom koja ide od slavonije.
Sve je nabrzinu dogovoreno, iz mojeg kraja ide jedno 30 traktor, a na dubrovčaku očekujemo još jedno 50.
Pozivamo sve Hrvatske seljake da nam daju podršku i pridruže se prosvjedu!
jadni mi sa predsjednikom seljačkog saveza kad za nas kaže da smo šačica malih seljačića. Nažalost mislim da se ništa neče izborit jel pojedinci daju masne novce za kampanju političarima,pa se to mora negdje namirit. Ministar neče ništa reč dalje za kapitalna unaprijed-to je napravil zbog svog brata koji sad radi farme...I onda če ti ti nešto dat...
U Dubrovčaku Lijevom skupiklo se 30-ak traktora koji čekaju informacijau o tome di se nalazi kolona iz slavonije, a zatim kreču prema dugome selu kroz Rugvicu gdje bi se trebali priključit koloni koja dolazi podravskom magistralom...
U Dubrovčaku Lijevom skupiklo se 30-ak traktora koji čekaju informacijau o tome di se nalazi kolona iz slavonije, a zatim kreču prema dugome selu kroz Rugvicu gdje bi se trebali priključit koloni koja dolazi podravskom magistralom...
I prosvjed je počeo. Oko 50 prosvjednika sa traktorima krenulo je sa posavine za Zagreb oko 9h, a iz Bjelovara i okolice, krenulo ih je oko 300. Prosvjednici iz Đakova kreću oko 11h traktorima za Zagreb.
Nadam se da će se poljoprivrednici uspjet izborit! Ova godina sama po sebi je počela loše, moramo se potrudit da dobro završi! Dosta su nas zakinuli i pljačkali!!!
Sad je kolona prošla kroz moj kraj.Okolica Dudog sela.Duga je oko 4km. Samo da nakraju kalvarije neče prosvjednici imat još veči problem"UZALUDNO ISTROŠENE GUME"....
Ja sam na podravskoj magistrali i prije 15 min je prošla druga skupina od oko 50 traktora. Ljudi ja sam se naježio kad sam vidio tolike traktore jedan za drugim...nadam se da će biti neke koristi od svega ovoga.