• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JAVNI PROSVJEDI

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
R

Rajtek

Guest
Sad sam razgovaral s frendom, veli da su napravili totalni kolaps prometa u vukovarskoj, oni su došli prvi pred ministarstvo i blokirali sve tri trake na vukovarskoj, bili su tam pol sata, a onda su ih potjerali na velesajam i sad tam čekaju, al veli da ovi koji su kasnije došli napreduju puževim korakom od lisinskog prema velesajmu, ali također da je i cijela vukovarska paralizirana i prepuna traktora.
Mali je nedostatak kaj nije baš predobro organizirano, previše smo rascjepkani, trebalo skupit u jednu kolonu pa u vukovarsku, al opet dobro da je i ovak ispalo, dosta se ljudi odazvalo....

P

posavka

Guest
Rajtek kaže:
Sad sam razgovaral s frendom, veli da su napravili totalni kolaps prometa u vukovarskoj, oni su došli prvi pred ministarstvo i blokirali sve tri trake na vukovarskoj, bili su tam pol sata, a onda su ih potjerali na velesajam i sad tam čekaju, al veli da ovi koji su kasnije došli napreduju puževim korakom od lisinskog prema velesajmu, ali također da je i cijela vukovarska paralizirana i prepuna traktora.

Uff... cijeli grad je sad u kolapsu :D

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
Upravo je prošlo još oko 30 traktora kroz moje selo, znači još 100km i u centru Zagreba su. Nisam mislio da će se toliko ljudi odazvati na prosvjed...

P

posavka

Guest
Kako su bezobrazni, eto ministar zbriso i glumi žrtvu na TV-u dok tajnik umjesto da kaže koju pametnu, on vrijeđa ljude. Sramota ! Prosvjednici držite se!!!

M

MaliBrko

Guest
Svaka čast poljoprivrednicima koji su danas u Zagrebu, neka vide i ti političari da se i mi znamo pobunit a ne samo radit i radit dok nas varaju i zakidaju za naš trud i krvavi znoj.
evo čito sam negdje da HSS želi da gos. Željko Mavrović da ostavku ja mislim da bi i trebalo.
Ipak da je htio bit poljoprivrednik i od toga zarađivat za kruh nebi on bio sportaš

slatky

Član
Tu od
28 Tra 2008
Poruka
222
da potkrijepimo sa jednom slikom

mljekari_prosvjed3-100609_v.jpg

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
Svaka čast ljudi. Jer ovo oko uvoza više nije za trpit. Nas povrćare žderu svakim danom sve više. Upravo kad je trebalo krenuti naše mlado zelje, uvezli su par šlepera starog skladišnog zelja nikakve kvalitete i umjesto da mi mlado zelje prodajemo po kakvim takvim cijenama, mi ga lijepo uredno zaoravamo. Upravo su u zagorju napravili takvu zelenu gnojidbu, bio je HRT pa će valjda bit na Plodovima Zemlje.

Da obavijestim sve zainteresirane: Zajednica udruga povrćara hrvatske organizira u subotu, 13.06. na zagrebačkom placu DOLAC, u vremenu od 10 do 12 sati akciju dijeljenja povrća za sve koji se tamo nađu. Želimo pokazati svima da nas povrćara u hrvatskoj ima i da nam nije potreban toliki uvoz, koji nas ujedno uništava. Akcija će se odvijati pod parolom DIJELIMO HRVATSKO!

Dakle svi koji su iz Zagreba, slobodno dođite i bez ustručavanja potražite na Dolcu hrvatske povrćare, ne švercere i prekupce. Dobit ćete kvalitetan domaći proizvod direktno od onih ljudi koji svaki dan na suncu i kiši troše sate i sate mukotrpnog rada, a zauzvrat dobivaju mrvice za pokrivanje troškova proizvodnje.

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
puknuti,ti još nisi puknuo očito pa ne shvaćaš... ovo je jedini način da se izbore ljudi za svoja prava,nažalost ali tako je..

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Vidi se na par snimaka moj tata s lambijem.

Evo jedne slike s polaska
eDS9GQ_RSot6pX4f.v.jpg

Sutra stavim videozapise sa vijesti

B

bok123

Guest
Mike kaže:
evo da malo popravim ovu sliku odozgor :lol: :lol: :lol:

bravo. kao SS- ovac sa rogovima.

Ljudi, čestitam. Milina vas je vidjeti. Oni hoće od nas napraviti robove.

K

KRESO

Guest
mario kaže:
Vidi se na par snimaka moj tata s lambijem.

Evo jedne slike s polaska
eDS9GQ_RSot6pX4f.v.jpg

Sutra stavim videozapise sa vijesti

he,he mislio sam si da su to tvoji kad sam ih vidio na tv-u ;) ( po lambijima)

P

posavka

Guest
Da, nažalost je ovo jedini način. A šta ima Mavrović tu govorit, kakav dogovor? Bilo je vremena za dogovor,ali su mislili da će svi trpiti i šutiti... Ne shvačam kako se mogu ljudi tako lažno predstavljati. Ok, Mavrović je imao karijeru i zaradio na njoj, svaka mu čast.Taj kapital je uložio u poljoprivredu - opet svaka čast. Zato ne shvačam ove njegove izjave, pa bar on zna kako je to teškom mukom postići nešto...

Neka se glas naroda čuje i neka bude zapisano u povijesti ako uspijemo!

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
SVAKA ČAST ljudima koju su se odazvali na prosvijed, stvarno vam svaka čast i držte se, molimo za vas-da se izborite za sve nas :!: :!: :!: :!: :prayer: :prayer: :prayer:

kroz moj kraj je danas od jutra pa do nekih 15h prošlo 100-tinjak i više traktora, nekoliko sam puta došao u napast da palim Same-a i krenem za njima, al eto, ko će mi krave podojit ;) :cry: :cry: :cry: :!:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
abrkili kaže:
puknuti,ti još nisi puknuo očito pa ne shvaćaš... ovo je jedini način da se izbore ljudi za svoja prava,nažalost ali tako je..
I neka se bore , ja ne živim direktno od poljoprivrede ..i lagao bi kad bi rekao da znam kako je otić na spavanje s milijunskim kreditom .
U petak ne moram ustati , ići na posao ..ne zato jer nas je direktor častio petkom , nego zato jer nema posla .
Ne žalim , ne plačem ..jednostavno je tako . Preblesav sam da znam izlaz iz ovoga ,onako globalno ...meni smrdi na barut

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh