hvala,a ti dugmići su zanimljivi u početku a kasnije zlo,ima kod mene dosta polovnjaka velikih proizvođača uvezenih i krvavo plaćenih a sada dugmići uzimaju hiljade maraka i zadaju velike probleme.baš je cooooooooool zelenko u snjegu,baš dobro što nema gumbe,bar nije radio probleme u hladnoći,nek ti služi dok mu ne kupiš novog artyman:artyman:
nisam imao problema a i nema dosta sati 470,jest iz indije ali dijelovi su ilinois JD znači sklopljen je u indiji ali motor, mjenjač ,diferencijal imaju pečat JD a vrijeme će pokazati kakav je.Uradiću koju sliku kabine pa ću ubaciti.
radim sve sa njim tj, oranje,tanjiranje,sjetvospremač,branje i ostale teže poslove a za ove laganije imam torpda 45.Kabina i nije baš izolovana i bila je pobučna,mislim pod nije bio fizički odvojen pa je buka naj više dolazila odozdo(tako se barem čini) a to sam riješio.Napravio sam tapacirunge od auto guma i preko toga tepih i buka je puuno manja ali kad potopli razmišljam kako bi to još kvalitetnije uradio.Trebami nekakav dobar izolator al da je dovoljno fleksibilan.ako imaš kakvu ideju piši.možda je malo OF ali neće zamjeriti
A gle, Fendt je najskuplji uvijek bio. Ovaj recimo ima prednji utovarivač, kardan, hidrauliku... Dok, JD nema, A i mislim da je ova cijena Fendt-a malo previsoka, da se nać i povoljnije ta serija čini mi se...
Jel može jedno pitanje za pametne??
Koja je kvaka u ovoj seriji traktora
http://www.agriaffaires.de/gebrauchte/traktor/2261429/john-deere-6600.html