Isuse koliko smo već postova okrenuli, radi jedne obične pile za koju se je kupljenec zaljepio i očito da ju bude kupil, bez obzira kaj ko rekel od nas ostalih. Samo čekam kad dođe pila, od oduševljenja nebude ni ovaj forum dosta, koliko ju bude naslikaval
Eh eh, novi dan novi problemi 😇
Kaj se pila tiče, danas navratil u 3 dućama sa pilama, i servisima, i naravno u svakom dućanu je drugačija priča.
Al da odma velim da nisam odustal od pile.
Malo išel da popričam kakti sa strukom kaj prodaju pile, mada oni nisu mjerilo, servis je mjerilo i to onak kak treba biti,problemi su sa 550 xp pilom, jako jako imaju dosta problema sa radilicama, i ležajima. Neki primjer od 100 prodanih pila 10 je na sarvisu više puta bilo, radi se o tome da pila razvija velike okretaje, a ljudi neznaju snjom raditi, vrte ju na prazno dosta, tj njoj treba veliko drvo di se iskorištava snaga, a ekipa reže granje i mala drveća, i tu pile dosta stradaju. Serviser mi je otvoreno rekel 545-mark-ll još nisu imali popravak ni reklamaciju, osim jedne di je pumpica za gorivo pukla, i njegova preporuka je ta pila. Ne nosi xp oznaku ali jako puno daje za tu kubikažu. Normalno ja sam bil kupac jedne i druge da vidim kaj ko veli.
Tak da sam jako jako blizu kupnje. 😊Ja sam rekel da bi kupil 550 xp a on mi preporuča 545-mark ll, evo bil je iskren.