...i 2000kn (s PDV-om)Najbolje bi bilo kak bi 545 bila sa 6ks...
6 ks i 5 kila
Kolega iwanho, jednog sam svećenika slušao kako kaže da je tužan jer citiram".…..... nažalost živimo u vremenu gdje duže traju brakovi iz kompromisa i interesa, a ovi iz ljubavi se brže potroše i prije puknu......".Kompromisna rješenja nikad nisu najsretnija, ali se i z njima zbavi.
Svi bi mi da je što lakša i jakša..hehe..ima stihl novo u ponudi ms400 cm, teška ko H555 ali 5,4 ks... Ali koštaaa.. Pa ko voli i ima njemu lako😁Meni je masa motorke skoro jednako važna ko i snaga. “Zanimljivo” je kad imaš jaku pilu koja leti kroz drvo, ali kad ju moras cijeli dan nositi, dizati, rezati grane debljine 5-10 cm, nije baš svejedno jel ima 6 ili 7 kila...
Da, to je sa magnezijskim klipom. Al nije se pokazala bas nekaj na u odnosu na MS462 koja je malo teža...Svi bi mi da je što lakša i jakša..hehe..ima stihl novo u ponudi ms400 cm, teška ko H555 ali 5,4 ks... Ali koštaaa.. Pa ko voli i ima njemu lako😁
Drugo pitanje koliko je tako laka pila izdržljiva za tako puno snage, vrijeme će pokazat
Akcije su stalno na sve ak se znaš lepo dogovoriti.Husqvarna demo dani u međimurka bs,strahoninec kod čakovca,vele da budu i akcijske cijene😉