• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kakve motorne pile preporučujete.....???

dejan.d

Aktivni član
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
963
Automobilski motor može na 6-7 hiljada okretaja, od vožnje 20god tog motora koliko ima pređeih kilometara na tim obrtajima ugrubo. Moj automobil niti jedan.
I kaj ima avto motor sa 2t motorkinim ?

Porše ima cilindre nikasil kaj motorke.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,709
Pa imali su i automobili honde pre 30g motore sa nikl cilindrims. Honda civik.
PIše zašto je spomenuti niti jedan ne voziš na max obrtajima.

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
469
Probali su, vidjeli kako to funkcionira kroz par godina i to je to možda je to samo malo bolje u odnosu na aluminijski, a puno skuplje. Kako će se taj klip pokazati to ćemo vidjeti tek za kojih par godina ja kolko radim sa svojom možda za 10 mada sigurno to nije izašlo u prodaju bez testiranja . Uglavnom kaj se tiče klipa magnezij ima odlična mehanička svojstva težina, čvrstoća, ali je zapaljiv i tako barem tvrde da je najveća fora u tom nekom nazovimo premazom koji ga štiti.
Meni je pila odlična ima snage puno više od 362, još sam i auspuh otvoril, a i pumpu ulja smo malo doradili to sam napravil kad sam mijenjal desnu stranu kućišta.

Najnoviji postovi

Na vrh