Ja i dalje ne kužim u ćemu je problem .
bagerista , upao si tu kao padobrnanac ( u temu mislim ) napalio si se na kalač (kao i na sve )
Tražio si odgovor na pitanje koji je bilo koji post višlje .
Samo sam ti skrenuo pažnju , da te zbilja interesira kalač naućio bi napamet ovu temu i znao bi više o materiji nego mnogi koj se njime koriste x godina .
Čak savjeta , sugestija , problema , rješenja do kojih su mnogi dolazili brsilicom i žuljevima .
Ali ne ,tebi je to bio probelm .
OK , koja bi bila razlika u daljem događaju da sam ja linkao na taj post bez obrazloženja? , nikakav ...ali ja nisam slatkorjećit niti prema tebi niti bilo kome .
da je tu administratorsko uređenje kako treba dobio bi opomenu tj.karton , i ti i ja naravno.
VTZ ..da ja sam kriv ...počelo je na prikolicama , oko nekog izraćuna gdje sam zajebo matematiku , obrušio se na mene , spominjajući upitnos mog školovanja , prijeteći profesorima itd.
Kultrno sam se isprićao , ali ne .popljuva me , ali on to smije jel tak? popljuvat će i vas , pazite da negdje ne pogriješite.
To izgleda nije bilo dovoljno ( moja isprika njemu) pa me napao na drugom forumu gdje sam komentirao na temi o postavljanju klima u stilu kaj ima jedan automehaničar kometirati postavljanje klima .
Naravno nabil sam ga na kur ac jer mu moja isprika nije bila dovoljna , čovjek nije oprostio ...jebi ga takav je čovjek , ja tu ne mogu ništa .
Nabijaš mi na nos, pljuješ da sam nepismen , interesantno kako uvrede prema meni nitko ne vidi .
Ali ja se ne ljutim dragi VTZ , ta nisi valjda ti taj koji bolje znaš od mene kakav sam , kaj sam i koliko znam .
Moja je greška kaj sam prihvatio i nastavio prepucavanje .Svjestan sa toga i ja se sam moram nositi s tim .
Zamislite kako taj vaš pripadnik klana ima mišljenje o vama kad kometirate nešto što (valjda ) nije vaša struka ili nemam poima kako to on razlućuje , isto tako ... dragi forumaš potpuno isto .
Franpetar , popljuvao sam ga kad je napao čovjeka kako mu trektor izgleda , kako ga ne održava bla,bla,bla .
Da , on to smije jer taj nije forumaš i nema se mogučnosti obraniti .
Da li je to normalno ? E pa pezite se drqagi forumaši , petar vreba na svaku pikicu , blateko ili kapljicu ulja .
Uvjek branim male i gažene , tako sam i tu .
Glas razuma i razumjevanja poštivam prije svega .
Idemo dalje , bez cigareta i nastavka u sljedećem postu .
Rekao si da češ me nakon onih tvojih postova ignorirati , ali vidi se da ti to ne možeš a meni se nabija na nos da uvjek moram nešto dodati .
Ne znam i ne razumijem zašto vas zanima urednost mojeg dvorišta .
Zar su ljudi koji imaju lišče ispod drveta loši ljudi?
Nerazumni , netolerantni , zli , bolesni?
Lišće je padalo i padat će još tisuće godina i vi tu jednostavno ne možete ništa .
Smatrate bolesnicima ljude koji ga ne grabljaju ?To su loši ljudi ,neuredni , zmazani , ološ?
Nedostojni su vašeg druženje(makar virtualnog) smatrate se bogovima ?
mtd , zar ti nije jasno zašto ti nitko nije objasnio kako rade hid. kočnice na prikolicama ?
Da ja sam zato loš , iskompleksiran jer sam to primejtio i skrenuo pažnju na to .
Zar misliš da isto ne misle drugi koji čitaju temu a nisu odgovorili ?.. a ima ih tu dosta , vjeruj mi dosta .
E pa ja se mogu nositi s tim jer je to istina , jebena istina od koje nemam noćne more .