Od kud ti znaš i kak možeš tvrditi da je kod mene kopija?
Čekaj ko je kome pravio cjepač??.Od kud ti znaš i kak možeš tvrditi da je kod mene kopija?
Ha, ha..ma ja niš ne kužim i svemu se čudim...Kad si ga videl prvi put prije nekoliko let u radu čudil si se ko puran glisti i raspitival kak to radi, a sad tvrdiš da je kopija nećega.
Je je, mo'š mislit'...A več onda si bil glavni forumski hidrauličar savjetnik.
Videl si ti njega i u radu i komentiral motor na kolko okretaja bu stal i koji tlak bu mogel dati..... samo zbog tebe sam manometar ugrađival da ti dokazem da se teorija i praksa razlikuju.Koliko se sjećam, videl sam hrpu priključaka dok nije bilo cijevi. I čudil sam se kaj bu kam išlo, jer shema onda nije postojala, baš kak ni danas.
Ako poslušaš zvukove mog i onog kalača čijeg ja navodno imam kopiju, shvatil buš (možda) ako se malo razumiješ u hidrauliku da te dvije hidraulike ne rade ni na sličan način.Tvoj stroj je napravljen kasnije a hidraulika mu radi na isti način...
Teško je reći kopiral. Uzori si postojali, naravno.
Nema teme u koju se ti ne razumiješ, sjeti se wc školjke, a len si pogledati video uradke koje sam ti linkal i razmisliti o čemu pišeš i kaj tvrdiš da je plagijat a pricip rada ta dva kalača nije ni priblizno istiMuha, i tvoj i Munja koriste "rasteretni ventil" za brzi povrat, odnosno brzo pražnjenje cilindra.
To kaj on ima pedalu , a tvoj "koljeno" ili pak tvoj ima 2p motor a njegov 4p nije neka razlika.
Ideja sheme je ista.
Uostalom, kakve to veze ima?
Jesam li uvrijedil vaše veličanstvo kaj sam spomenul tvoj stroj u pozitivnom smislu?