powershift
Dobro znana faca
- Tu od
- 13 Stu 2007
- Poruka
- 2,912
Ne znam kome si objašnjavao, meni nisi sigurno. Kad sam te pitao koliko te koštao banzek iliti tračna pila nisi htio ništa odgovoriti kao da ću se ja pomoć od toga. Što se tiće cilindra ne vjerujem da je neka drugačija izvedba, mislim da su svi dvoradni isti, različite mogu biti samo dimenzije, a ovaj mali klipić što vraća polugu si moraš nabavit ako si zapamtio o čemu se radi, u biti samo trebaš prekopirat tajfuna i povečat promjere cijevi i prihvate na cilindru i odgovarajuči razvodnik kakav je bio na tajfunu. Dobio si ono što si htio manji mobilni stroj za rezanje i cijepanje. Hoćeš mijenjat poziciju cilindra u vodoravni položaj?
Platio sam ga 2600 EURA, ima motor 9,2 KW i moze na traktoraki pogon, dvijr pumpe, hidraulicno podizanje vodlilice pile, tockovi promjera 800 oblozenio gumom, masivni od punog zeljeza, cjepac ide u vodoravni polozaj, ali kad nabavim dijelove, noz na 6, i dok odlucim koji cilindar ide, onda idu prfili 20 i 15 mm za konstrukciju, nasao sam vodilice za kliznu plocu na kojoj ce bti drva pri rezanju, sve je u glavi samo ta hidraulika, nemogu uzimati sve od tajfunajer je preskupo, samo one neophodne hidraulicne komponente, zato i pitam , kako to radi da improviziram,
opet kaze ako vec nisam 2600 EURA