Daj Powershift; ako nije problem tel. na pp ako već nisi dobio pp od mene, nešto mi ne radi kako treba... Zanima me odakle si ...
to ce vidit dok ju prvi put metrica svine pa ce umjesto kalaca imat helikopter....:finga::rolfer:karabaja nije li možda slaba ona cijev protiv okretanja trupca ?
za trn su najbolji Zetori, Ursusi i rusi koji imaju onaj kardan preko mjenjanjača
kada vidiš kvrgu staviš u sporiju brzinu što znaći daa je jača i udri
puca drvo bz greške
fendt turbomatic je onda rjesenje za te stvari, vratilo staje ;pri optertecenju, normlno na majem broju okretaja motora a u vecem stupnju prijenosa vratila (popusti spojka)
e moj rodjače pojma ti nemaš što je sve udaralo i tuklo po toj cijevi:finga:to ce vidit dok ju prvi put metrica svine pa ce umjesto kalaca imat helikopter....:finga::rolfer:
puki u pravu siMislim da je njemu več stislo i scjepalo . . .testirano
pa nije to balirka ili samoutovarna prikolica da tu treba ogranićena sila, da radilica pukne to treba dosta veča sila od cvikanja, a i samo cvikanje se sa svakim metrom iscijepanim sve rijeđe događa-iskustvo i oprez svima koji koriste slične napraveBolje da pukne ta cijev nego radilica ..jer ziher nema kvačila na kadranu
e moj rodjače pojma ti nemaš što je sve udaralo i tuklo po toj cijevi:finga:
a ako se nedo bog dogodi kome ili meni helikopter to nije ni najmanje smiješno:!: a to se obično događa početnicima ili brzacima:!:
a samo za opču informaciju helikopter se još nikome meni poznatome nije desio, a največa opasnost ti je mileni da ti nedo Bog uhvati radnu odijeću pa ideš direktno u nebo a takva dva slučaja znam iz blizine
puki u pravu si
pa nije to balirka ili samoutovarna prikolica da tu treba ogranićena sila, da radilica pukne to treba dosta veča sila od cvikanja, a i samo cvikanje se sa svakim metrom iscijepanim sve rijeđe događa-iskustvo i oprez svima koji koriste slične naprave