Evo sad sam tek procitapo tvopju [poruku savo, a dansa sam upravo to radio, samo sto manometra nije bio na iylayu komande nego na nekom cepu na rayvodniku, prvo sam pokusao sa blindiranim iylayom komande a pri tyom je rucica bila u poloyaju ya rad, maometra je isao do 80, ali sam primjetio da se tu kayaljka zaglavi, pa sam stavio drugi manometar i silo je do nekih 100, onda sam posumnjao da cilindar propusta, pa sam is to to poniovio s tim da sam sad spojio crijevo na rayvodnik, a crijevo koje vraca cilindra u pocetni poloyaj sa skinuo da vidim vraca li nayad ulje, povukao rucicu, cilindar iyasao do kraja na povratnom crijevu ni kapi ulja.
Posumnjao sam u sigurnosni ventil na rayvodniku, odvio ga i vidim opruga polomljena, stavim drugu oprugu skoro istu i ponovo testiram, odvijem kad je tlak niyak, pa yavrcem do max 150 bara, ali to je daleko od 250 koliko trebam.
Osrtalo je da je do pumpme, opet sam testirao na slijedeci nacin, kako si ti upravo opisao, i kad dryim komandu u radnom poloyaju cuje se pumpa ili reduktor, drzim kmadnu [par sekundi, tlak na 150, crijevo od povrat koje sam skinuo i dryim ga na cepu rezervoara i opet nista na njega ne ide.
DAKLE SVE SU PRILIKE DA JE PUMPA, SKINEM PUMPU I VIDIM BRISEVE NA JESTU GDJE ZUPCANICI VRTE, SAD SAM U DILEMO, MOYDA MALI BRISEVI I MORAJU BITI, MOYDA JE OVA PUMPA NIYEG TLAKA I NEMOYE DOSTICI 250, MADA SEU SVE YUPCASTE PUMPE 230/250 BARA,
Sad me zanima gdje bi mogao odnijeti pumpu na ispitivanje,da bzvz ne trazim drugu. Jos veci problem je sto nije jedna pumpa nego su tandem, na jednoj su zupcanici promjera 32 mm i duljine 20mm, a na drugoj promjera 32mm i duljine 62mm. koliko je to kubika pojma nemam.
Eto to je to, savjeti, komentari dobro dosli.
Broj na pumpi je slijedeci,
HPLPB234SMLE5E5BAB