powershift
Dobro znana faca
- Tu od
- 13 Stu 2007
- Poruka
- 2,912
ubrzanje multiplikatora, proizvodjac pumpi i tlak pumpe 42 cm3, grupa III, a koliko pumpe 25 cm3 grupa II.
ubrzanje multiplikatora, proizvodjac pumpi i tlak pumpe 42 cm3, grupa III, a koliko pumpe 25 cm3 grupa II.
meni je optimalno da vrtim vratilo na 400 okr&min, na 900 okr&min motora, a protok bi trebao imati 50 l&min i tlak po potrebi min 200 bara, dakle grupa III, a to znatno poskupljuje.
Jeste li ikada mjerili radi tlak tijekom cjepanja?Na normalnom gasu, ne znam koliko je to okr točno. Pa cjepač i ne treba se kretat brzo koliko ja znam... Cilindar je 95/80/50 mm
Pa onda bi zapravo znal kak stvar djeluje, koliki tlak zbilja treba itd. Na koliko je podešen pretlačni (iberdruk) ventil? Kak to možeš znati bez manometra?Nismo nikada. Zašto?
Trenutno je na tom stroju i el, motor snage 11,5 KW, koji pogoni sve ovo skupa,cilindar je 90/80/600, i ide bez problema, pumpa je 35cm3, a vrtim je na 1300okr, znaci nekih 45l/min
Nekak bi mi bil premali omjer 1/2 brzine, a natrag bi išel u sekundi.ciloindar 90, a klipnajca cini mi se 80, pogledaj video u temi kombinirani strojevi za drva
pa ya sec i ide natrag, pogledaj video