powershift
Dobro znana faca
- Tu od
- 13 Stu 2007
- Poruka
- 2,912
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=_QmkGtSmM10[/YT]
ode tema, brisat cu kasnije
ode tema, brisat cu kasnije
Nije štos samo u brzini povrata. Veći je štos u cijeni cilindra, jer je skoro dvaput skuplji. Inače, ja sam obožavatelj 1:2 cilindara, dakle za fi 90 da je klipnjača 63 (ili bar 60, ako nema 63), za fi 80, klipnjača 56...Razumijem da ljudi koji prave cjepac i ugradjuju polovan cilindar stave cilindar sa klipnjacom promjera 50, ali firme ili ako se kupuje nov cilindar, pa zar nije bolje staviti klipe promjera 75 ako je cilindra 90, time se dobija puno na brzini u povratu.
Jel' to delal onaj čovjek iz Zagorja (Petrova gora)?
Pa jel TVOJ "tajfun" ima 2 brzine ili nema?eh taj regerativni mod nikako da skontam, kako radi i za koje se svrhe koristi,
Možda tvoj ima dva cilindra (kao teleskop na kiperu). I tamo se brzina mijenja kak koji teleskop izlazi (jer se puni sve manji volumen).Skontao sam, kljucno je bilo ovo da je veca povrsina na koju djeluje ulje iza, tako da smjer ostaje prema naprijed, to me bunilo. Pa onda i ovja moj tako radi, a mene ubjedjivali da unutra imaju dva cilindra, a taj cilindar 90/80 hoda 600mm kosta 750 EURA, zasto ako je isti kako i svi drugi, tlacni ventil je je oko 200 EURA.
žMožda tvoj ima dva cilindra (kao teleskop na kiperu). I tamo se brzina mijenja kak koji teleskop izlazi (jer se puni sve manji volumen).
Troputni ventil, no moraš ga svaki put zatvarati za povratak.ZJ
kako se moze improvizovati taj ventil za pluger mod ? ako moze skica ?
Tandem pumpa NT velikog protoka i VT malog protoka?ž
da vjerujem da kod mene ne radi u plunger modu, jer vrlo lako ide u bryoj, ne opeterecuje sustav, tek kad prebaci u sporu onda se osjeti opterecenje sistema i pokretackog agregata.
hihihihihiih hahahaharayer::rolfer:koja budala ovo kupi ja mu dižem spomenik