vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Re: kalači drva
samo ako je cura ..tetka
samo ako je cura ..tetka
Puknuti, jedan tu iz mog kraja je kupil u Sloveniji traktorski taj za sječkat, ide do 10cm granje bez problema. Čovek melje u vreče za krumpir, sklada doma kroz godinu u drvarnicu i poslje šiba cele vreće nutra. Ima centrometalovu peć, prije je bila na pelete, ali su izbacili i sad već treću godinu tak lože.mislim na google meštre
pa nije , ali kad pogleaš broj pokrentih i nepokretnih djelova ono gore je jednostavno do bola
zapravo gledam na to dosta bjektivno odnosno na rezanje 25 cm
nije mi jasno gdje i kako lože s ovim , i kako manipuliraju suše itd ..jer ovo je daleko od sječke da bi radilo na autoatizirani pogon , a opet ako se to ubacuje rukom ..hm , nema mi to smisla
stari taman :8):Zavisi kolko imas godina pa jel za tebe 45-50 god malo ili puno :icon_mrgreen:
Nije ni ovaj za bacit
https://www.youtube.com/watch?v=BmCWYxd4xYA
@vragolastim -jel se u sklopu firme Hidraulika Kutina mogu kupiti njihovi proizvodi??
ako izgleda ovakPzdrav čitavoj ekipi,evo i mene malo opet tu nakon dugo vremena
Pitanje za znalce hidraulike,imam hidraulićnu pumpu od TAM-a T80 kipera(znači malog tamića) e sad neznam kolko je to jako tj dal bi to moglo poslužit za hidraulični kalač il da juodmah bacim u staro željezo i kupimorginal pumpu za tu namjenu
Hvala unaprijed
naravno da možešPonovo pitanje za znalce, da li mogu umjesto koljena napraviti spoj doljnjeg dijela cilindra sa crijevom koje na kraju ima oko i šupljim vijkom, jer koljeno ne mogu ušarafiti u cilindar zbog toga što mi je prirubnica kojom se cilindra učvršćuje na postolje
preblizu.