pitat će te starost di ti je bila mladost....Tako i ja. Imam traktorski + struja cjepač 16T ali 90 % drva iscijepam sjekirom. Brže mi ide sa sjekirom nego s cjepačem. Prošle godine oko 100-130 m, ove sam već na 50m sa sjekirom, a s cjepačem oko 15m.
Da je to u pitanju onda ne bi cijepao drva s sjekirom od 500 kn .Tebi je gorivo preskupo
Misliš da se zdravlje može čuvati. Treba se čuvati povreda ostalo je tak, tak. U današnje vrijema velika većina manje radi od predhodnih generacija, a mnogi imaju problem sa kičmom, a najviše obolelih je onih koji nikada nisu fizički radili.pitat će te starost di ti je bila mladost....
imam doma jednog kojem cjepač nije trebal i koji se generalno nije znal čuvat, evo ga 63 god, trebaju mu 2 štake da se kreće...
riječ o mom ocu...
Takva roba se traži, uvjek ima mjesta. Koji fi , koji hod.Treba li tko, za metrice ?
A kako si krenuo i ne budeš tako skoro,nikako volje za šumu da dobiješ🤭😂ja sekiru nikad nebum zamenil.
Zato kaj on voli staromodne strojeveA zašto puniš regal sa Huskijima, zemi ovo
Ma ni ne toliko, oko 1L na dan, ali radi samo u sporoj brziniI pjero koliko koliko je protok vina tom 75 g starom homemade kalaču ii da li je dvobrzinski