Imam takav sceppach 10 godina mislim da je oznaka HL1200.12 tona je. Kala za 4 kuce ( moja, setrina, mojih roditeja, ženinih roditelja i recimo prosjek 15 metri drva znaci na godinu 60 do 70 metri x 10 godina i ide ko raketa. 2013 sam ga platio 5000 kn kad je jos bog po svijetu hodal. I svi koristimo samo taj cjepač iako imam@savoris: 7 tona... i previše za glatke komade. Za neke kvrgave ni 15t nije dosta.
Ovaj navedeni Scheppach, obzirom na poznate parametre, bi mogel imati cilindar fi35/70, a s pumpom od 2,5ccm bi mogel davati najviše 8t pri 275 bara tlaka ulja.
S druge strane, za 15t bi i cijela konstrukcija (dimenzije cijevi) morala malo jače izgledati...
U multiplikator hipenol 90Ima nivokaz na multiplikatoru.
Pitanje da li ima i ako je multiplikator okrenut za 180 stupnjeva teško da ima ulja do njega.Ima nivokaz na multiplikatoru.
Evo jedne ugrađene tandemke u cjepac.Ovaj navedeni Scheppach, obzirom na poznate parametre, bi mogel imati cilindar fi35/70, a s pumpom od 2,5ccm bi mogel davati najviše 8t pri 275 bara tlaka ulja.
S druge strane, za 15t bi i cijela konstrukcija (dimenzije cijevi) morala malo jače izgledati...