• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kalači drva

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,537
Još jednom se pokazalo da je dobar majstor rijetko i dobar projektant...
Ja kad ono vidim jezim se. Postujem ko to radi prvi put , ali neko ko to izraduje ima registrovanu djelatnost, u oglasima ima na desetak komada uslikanih da na slici oči stanu. Kad malo zaviriš unutar to je strašno. Covjek ovo reklamira pod 25t. Da bar ima pola bilo bi realno.

• Wow
Reactions: ZJ

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,263
Mislim da najviše u ponudi ima RosiTeh.
Pronašao sam na njuškalu isto ima mogućnosti. Kada smo mi kupovali cjepač marke KRPAN dobili smo uz njega i križni nastavak, da li se može posebno kod njega naručiti, to stvarno ne znam, trebalo bi provjeriti ako postoji ta mogućnost.
1000030064.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,193

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,514
Ne djeluje ni meni bas uvjerljivo...zato i pitam dal ima jos negde...s obzirom da bude cjepac dosta jaki moral budem onda i sjekiru napraviti malo jacu...

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,220
20260815_134917632.jpg
Samo da ti sugerišem,, ovaj cjepač smo prije dvije sezone pravili ga,,,nigdje ni blizu uzorka,,,pa smo onako,,malo gugul,,,a malo više,,našim glavama,,,znači,,,hidrauliku,,svu smo kupili , al kad sam vidio da je sjekira blizu 200 ojera,,,odmah je nismo ni porućili, jednostavno sam uzeo komad plate ili ti ga gibnja od kamiona odnio lokalnom kovaču i on nam ga iskovo da valja,,,i danas je jo žilet,,,i onda smo okolicu radili sa limom f, 10 mm,,tako o gore na klipu,,,čahura fii 70 mm.debljinq stjenjke 10 mm.i sve nas je to izašlo nekih 15-20 eura,,,e sad ja sam imao meštra,,,,

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,514
Gotova je 200eura ali meni ne pase jer je kratka i slozena za vodilicu 10mm...meni ce biti 14mm vodilica.i svakako mi je previse 200e...
Kovaca imam..mislim da je jos ziv...zadnji kojega znam kod sebe...feder platu bumo nasli...a kolega @Matija_E30 je velikodusno ponudio pomoc...tak da bumo sigurno rijesili nest...

Najnoviji postovi

Na vrh