Ne znam o kojem se traktoru radi ali se u principu ne slažem. Bez obzira ima li ili nema kotača, dubina se može i treba regulirati poteznicom a i posebnom polugom za dubinu. Kotač je neophodan kod većih plugova tri i više brazda. Poluga za dizanje i spuštanje treba ići uvjek do kraja. U slučaju da zapne može se malo pomoći. Poluga hidraulike služi samo za dizanje i spuštanje a ne za dubinu.
Daj i stavi koju sliku kad bus stigel.
U srcu tanjura imas po dva konusna lezaja i jedan semering,nedavno sam na svom istom ko tvoj,mjenjal i uzel sam najjeftinije lezajeve posto se ne vrti brzo i ne grije se.
Sva 4 lezaja i 2 semeringa su me dosla 116kn.
Bitno da mu nejde voda i prasina i trajali budu.
Kad stezes pazi da ne pretegnes jer budu cvikali.
Zemlja je jako suha i pripremi se da bu islo teze nego kad ima vlage i prasine bu ko u prici,ja sam nedavno oral strniste i prasilo se u pm.
Prije dok smo trgali kukuruz na ruke s tim sam plugom zaoraval cjele stabiljke i stvarno ih sprema u zemlju super tu i tam ostane virit koje betvo van.
U ljepi je i ne cini mi se potrosen.
Na one nosace ide orginal plasticni zakretnici,al se dosta pigaju,ja sam kupil metalne i kad dublje ores dobro dodu.
Kolko dođu ti metalni zakretnici, na jednobraznom kojeg imam stavljao sam plastične i stalno su pucali?
imao ih u ruci i sekri i odustao , tako jednostavan komad lima ne mogu tolko platiti vrijeđa inteligenciju .Kolko dođu ti metalni zakretnici, na jednobraznom kojeg imam stavljao sam plastične i stalno su pucali?