Ipak sam ja stari majstor u kolinju sudjelujem otkad znam zasebe a samostalno nekih 23 godine prema tome moje nepce ima istančani okus za tu vrstu slastica mogel bi biti i državni sudac u ocjenjivanju
kobasice lijepo izgledaju a okus je sigurno bolji od bilo koje iz trgovine, jedino mi nešto u postu zapelo za oko, ali danas je sve moguće (molio bih...muž i ja)Evo danas malo izvadeno iz susnice kobasica za grah
posto su ovdje sami strucnjaci, molio bih komentar kako izgledaju, molim vas nemojte biti prekriticni, ovo smo muz i ja radili prve kobasice, nase prvo kolinje
kobasice su dimljene 4 puta- svaki drugi dan.
Uploaded with ImageShack.us
Danas rijesili dva komada, na vagi stisli skupa 406kg
Posao nebi ni robijasi radili al sta ces, mora se
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
kobasice lijepo izgledaju a okus je sigurno bolji od bilo koje iz trgovine, jedino mi nešto u postu zapelo za oko, ali danas je sve moguće (molio bih...muž i ja)
Muz kaze da su okusom super, ja nisam probala kuhane, cekam suhe)
A sto se spola tice, nekad muz pise na forumu, nekad ja, uglavnom normalan par muskozensko ))
Evo danas malo izvadeno iz susnice kobasica za grah
posto su ovdje sami strucnjaci, molio bih komentar kako izgledaju, molim vas nemojte biti prekriticni, ovo smo muz i ja radili prve kobasice, nase prvo kolinje
kobasice su dimljene 4 puta- svaki drugi dan.
Ako je okus ko i izgled onda su sigurno odlične. Skidam kapu pošto je prvi putrayer:rayer:artyman:
lako je njemu pored onoliko pomočnika. a ima nekoliko pogrešnih rezova po lopatici,
Po boji i izgledu izgledaju dobro nadimljene jesu to se lijepo vidi pohvale mužu i vama na izradi ako su vama dobre to je najbitnije....
Ovo su več majstori mesari koji kad krenu nepaze na estetiku mi kod kolinja više pazimo da to bude preciznije pa smo tu sporiji da radim na njihov način nebi puno zaostajal za njima...