kakva ti je ovo debela kobasa u crijevu od buđole :scratch
Nisi dobro vidila sliku nemisli on na one desne salame to si u pravu u ljevom kutu imaš big bos kobasu to je tlačenica..
Zar tebi ove buđole nisu u pacu kad su več u mrežici ili ih tak pacaš..
danas se pravile kobase i to je za ovu godinu gotovo....
Ašta reći ,stvarno lijepo izgleda a vjerujem da će biti i dobre kada se osuše,pošalji jednu heheheheh.artyman:
Ma sve ok nitko i nije rekao da te kobasice nevaljaju tako sam i ja radio dok nisam počeo na preporuku čovjeka od strauke vagati i isprobavati razne recepte pa sam vidio da ima i boljih nego šta sam ja radio ima tu sitnica koje itekako igraju ulogu a ja mislio kobasica ko i svaka druga tako da sada radim one koje mi se najviše svidjaju a da nisam probao nebi ni znao.nekako mi se tvoj stav ne slaže sa pozdravnom porukom hehehehehhehe:rolfer:
ja sam završio srednju školu za veterinarskog tehničara i imao sam predmet u kojem smo govorili o mesu i njegovim prerađevinama i radio sam godinu dana kao mesar i pravili smo svakojake kobasice po raznim receptima sa raznim začinima,ja hoću reći da ne moraš biti doktor znanosti da napraviš običnu kobasicu,i kada vežeš meso i začine netkome će kobasica biti preslana,preljuta i sl.
Imam i ja jedno pitanje...gdje nabaviti crijevo promjera 12 cm i pripadajuću mrežicu. Pa još ako može sutra negdje oko zagreba... velike gorice... i šire okolice oba grada...
trebalo bi to u ponedeljak krenuti na put južne dalmacije...to navodno tam ne postoji.
Hvala ako netko zna.
Imaš u tržnici u podrumu odma ravno sa stepenica ti se vidi kiosk. Prodaju samo crijeva i začine. Probaj kod njih oni imaju najbolji izbor u V.G.Imam i ja jedno pitanje...gdje nabaviti crijevo promjera 12 cm i pripadajuću mrežicu. Pa još ako može sutra negdje oko zagreba... velike gorice... i šire okolice oba grada...
trebalo bi to u ponedeljak krenuti na put južne dalmacije...to navodno tam ne postoji.
Hvala ako netko zna.
Ašta reći ,stvarno lijepo izgleda a vjerujem da će biti i dobre kada se osuše,pošalji jednu heheheheh.artyman: