U ceradi sigurno ne vozi, znači to je nemoguće nikad.Kolega vozi kamion za poljsku i nazad u povratnoj turi vozio smrznuto meso. Govorim za CERADU ne hladnjaču. I dođe do nas djelomično smrznuto.
Meso u stiroporovoj kutiji na paletama i eto mesa po 15-20 kn/kg. Dobar tek
Kavu ne pijem.Pa šta ste se uvatili za meso iz uvoza, pa uvozimo mlijeko, sir, brašno, hranu za svinje, sjeme, szb, ljekove, vodu, čokoladu , čaj, kavu, pa nitko koliko znam nije rekao, jebote, ovo je uvozna kava, neću je pit......
Jebote ovo je uvozno mlijeko, neću ga pit.
Jebote ovo je Romerquelle , neću ga pit.
Jebote ovo je viski, neću ga pit.
Jebote ovo je uvozni Fendt, neću ga vozit...... 🤣
I ja isto, uvijek. Pa da je i dosta skuplje i usprkos kaj imam otpada...Ako morem birati između mesa iz trgovačkog centra i mesa od “susjeda” naravno da budem uzel od susjeda
Ideš Đurđaaaa🤣🤣🤣Kavu ne pijem.
Mlijeko ne pijem.
Romerquelle i Viski ne pijem, a bogme niti vozim Fendt.
PičokuEvo upravo gulim čičoku, sigurno je domaća iz okolnog potoka!
Pa jebi ga, ak je meso domaće , onda moraju biti i domaća creva, ako ih se ožlema . Sigurno ih budeš žlemal 🤣Badava se prepirete, domaće je domaće, btw. čičoka ne raste iz vode, ali domaće je bolje, znaš kaj imaš i kaj si metnul gujdi u korito dok je dobila 200 kg. Mene zanima praktična stvar:moram delati kobase i ide mi na onu stvar vezanje umjetnih crijeva špagom onako masnim rukama pa izmolim cijeli kalendar, katolički i pravoslavni, dok zgotovim, a nigde nemrem najti ona kliješta i limiće koje samo stisneš i nema da se smakne. Prosil bi ak neko zna gde se more nabaviti, a onda nastavite svoje diskusije jel bolje meso triput odmrzavano i smrzavano ili ono kaj izvučeš za uvo iz svinjca i za 2 sata su krmenadli na stolu.