Zdravo zivo moji forumasi,kupljeni neboj se ti za hotelu.
Hotela je vozio mamu u ponedjeljak u Dubrovnicku bolnicu skidati gipsa,naravno brez maske sam se setao po bolnici i nitko me ni priupita ...gdje vam je maska.Cak sam se salio s tehnicarem koji joj skinul gips,niko, ni dotur ni sestra sa odjela nemadose zamjerke.Mozda stavim snimku ak se potrudim stime zezati,no ima je na mome FB-profilu(tajno snimama),a danas na granici ni nepita za test i sasluzih nesto eurica.Kak bu drugi tjeden,bumo videli ne mucim se stime,sve je ovo igra ,pa igrajmo se onda.
Nemojte sve vjerovati TV-u i ovim zlotvorima,ima ipak razumnih ljudi medju nama kojima je svega dosta i zele da ovo sve cim prije svrsi,no odlucuje stvoritelj i cistka(kukolj od zita) ide dalje.
Nebojte se ljudi,prihvatite istinu i duboko se pokajte koji ste bili lakovjerni.
ps.
Nakon Dubrovnika sam skocio u more i skinuo njihovu kemiju i prljavstinu sa sebe...more se pjeni kupa se i jeebe meni.👨🌾

Nemojte sve vjerovati TV-u i ovim zlotvorima,ima ipak razumnih ljudi medju nama kojima je svega dosta i zele da ovo sve cim prije svrsi,no odlucuje stvoritelj i cistka(kukolj od zita) ide dalje.
Nebojte se ljudi,prihvatite istinu i duboko se pokajte koji ste bili lakovjerni.
ps.
Nakon Dubrovnika sam skocio u more i skinuo njihovu kemiju i prljavstinu sa sebe...more se pjeni kupa se i jeebe meni.👨🌾