Sve je bilo dobo do ove zime,probam je upalit prije nekih 10-ak dana i teško upalila tek nako 15-20 verglanja,Kad je zadnji put radila? Možeš poslikati rasplinjač?
I sad više je nikako ne mogu upalit
Sve je bilo dobo do ove zime,probam je upalit prije nekih 10-ak dana i teško upalila tek nako 15-20 verglanja,Kad je zadnji put radila? Možeš poslikati rasplinjač?
Kupio sam novu svjećicu isto ništa,- probaj sa drugom svijećicom
- Pregledaj prekidač na koji se gasi mora biti otpojen od mase
Dali to mogu pogledat sam?Kvar je u struji, nema iskre!
Kak si gledal jel ima iskre?Probao sam to i koliko vidim nema iskre na svjećici
skinuo svjećicu stavio u kabl i prislonio uz klip i potom zaverglaoKak si gledal jel ima iskre?
Ok, budem još to pogledaoPogledaj onu polugu što pomiče sajla gasa. Možda je kvar u onoj žićici što poluga od gasa spaja sa masom.
Vozi ti nju u servis pošto je pod garancijom, doživio sam na Brigsu da čovjek tvrdio da je radila normalno spremio, i za tjedan dana ne može upaliti. Probali, ima iskru ali samo dok jako povučeš. Otišla elektronika, stavljena druga i sve normalno.Dali to mogu pogledat sam?
Imam još garanciju na nju 1 god,dali možda znaš neki dobar hondin servis za preporučit
Vidiš,kod mene na Vikingu je drugačiji sistem,baš gledao danasPogledaj onu polugu što pomiče sajla gasa. Možda je kvar u onoj žićici što poluga od gasa spaja sa masom.