Hvala bobostar,
Zna li netko zašto na kornišonima požute mali krastavci, oni sitni što izađu iz cvjeta požute?jel zbog nedostatka vode ili nešto drugo? nedostatak nekog elementa? pozz
koliko grama uree ide na 10 lit vode za folijarnu primjenu?
1 kg na 1000 litara
jel ovo za pustanje kroz sistem ili za folijarno
hvala na odgovoru ali nikad nisam cula za Avi mozes li mi malo bolje objasniti sta je to a to za stednju novaca si u pravu ja znam samo za ridomil kvadris i aliete a oni svi kostaju puno ako moze preporuka jos kojeg sredstva protiv plamenjace
p.s krastavci su se izvukli
Avi je isto što i alliete, ista im je djelatna tvar a različita cijena, :biggrin::biggrin::biggrin:hvala na odgovoru ali nikad nisam cula za Avi mozes li mi malo bolje objasniti sta je to a to za stednju novaca si u pravu ja znam samo za ridomil kvadris i aliete a oni svi kostaju puno ako moze preporuka jos kojeg sredstva protiv plamenjace
p.s krastavci su se izvukli
Avi je isto što i alliete, ista im je djelatna tvar a različita cijena, :biggrin::biggrin::biggrin:
Postoji dosta sredstava za krastavce samo je pitanje karence, dobar ti je Quadris koji pokriva i pepelnicu koje će biti na krastavcima dok su ove vručine...pozzz
da li je ovo bolest plamenjača ili je to od sunca, sa čime to izliječiti.