Iskombinirj si po želji - 7/20/30 ili ak imaš para nešto slično sulfatno.Ili to prvo,pa magnezij sulfat uz to.Jer krumpir treba i magnezij - u prosjeku 60 kg čistog magnezija po hektaru,i nešto manje sumpora - nepitaj me točno koliko,nisam sigurna da ne lupim glupost.Sad,magnezija jedno 5kg na sto kila imaš u kanu.Imaš u talijanskoj petnaestici isto tako nešto sumpora.I u magnezij sulfatu.E,onda dakle,ima u raznim formulacijama raznih makroelemenata,pa ondsa ovisi koju ćeš ti formulaciju korstiti i u kojoj količini i u kom su obliku ti elementi,pa možeš izračunati koliko ti još treba čisoga magnezija i čistoga sumpora.Ja sam danas kupila kalij sulfat u magnezij sulfat,pa se budem mučila kalkulirati i dodavati onak kako misim da bude dobro.Što uopće ne znači da bude dobro.Tko zna koji će uvjeti vladati u zemljištu u kojemu trenutku,hoće li se mineralno razgrađivati na "Ho-ruk,ili će to ići postepenim,normalnim tokom,ili koji se vrag bude izrodil.Uglavno se držimo nekih teoretskih normi(naravno preračunanih i praktično dokazanih u idealnim uvjetima)