tomi539 kaže:katastrofa dodem danas u novsku gledat jedan kultivator covjek preko telefona naprica brda i doline kad ono krs da nemre bit veci varen na tri mjesta katastrofa i trazi 4500 kuna
Imt mi nekak uvjerljivije zgleda,a i čini mi se da ljepše dela...neznam tak mi se čini,a i tu kod mene u Virju gdje sam ga uzel jedino njega su imali,a krajnje je vrijeme da skultiviram kukuruze :mrgreen:KRESO kaže::finga: tako je novo je novo , a zašt si se odlučio na imt-a , a ne na olt-a...onak bezveze pitam
dosta mi dva,i financijski,a i ak malo fulam zrežem sam dva,a ne četiri reda :lol:marko hurlimann xa86 kaže:Čestitke na prinovi...
Zašto nisi uzeo 4 reda :?:
hvala!daniels kaže:sretno sa strojem,to budu još i unuci delali sa njim
nego koliko krznatih životinjica si izbrojil?
josip123 kaže:pa i nije neka pristupačna cijena,ali ipak je to novi stroj.stari mi je neki dan išao u lateran da vidi koliko košta kultivator i kaže da mu je ovaj rekao 10700 kn za gotovinu.
cijena je sa deponatorima za gnojivo.pa zar netko kupuje bez?kod nas još nitko nije mada znam da se deponatori kupuju kao dodatna oprema.baš ću pitati kolika je cijena bez njih jer me zanima razlika.Bobo kaže:josip123 kaže:pa i nije neka pristupačna cijena,ali ipak je to novi stroj.stari mi je neki dan išao u lateran da vidi koliko košta kultivator i kaže da mu je ovaj rekao 10700 kn za gotovinu.
Sa ili bez deponatora za gnojivo?
A OLT ili IMT, sve je to isti klinac... Ja imam neki "lijevi" bosanska proizvodnja i radi sasvim zadovoljavajuce. svi ostali u selu imaju IMT kultivatore stere od 25 godina do mjesec dana i svi do jednog zadovoljni s njima.
nije kultivator neki stroj koji se ganja ne znam ja koliko puta godisnje, pa da mora biti s vrha ponude, a ako je covjeku dovoljan dvoredni, znam da nema puno kukuruza.
ok slažem se s tobom u ovom prvom dijelu,ali ja sam u datom momentu kupil ono kaj mi se nudilo na tržištu,jer prije nisam imal paredaniel2356 kaže:slažem se da je isti klinac, ali u ovo vrijeme recesije pomažimo hrvatskim firmama da prežive, a ne srpskima. očuvajmo naša radna mjesta, makar proizvod bio i malo skuplji. ako kupuješ u OLT-u za avansno plačanje imaš 10 posto popusta na tvorničku cijenu, zato malo i o tome razmislite,