Ajme hrvac ti si prva osoba koja ima isti stav kako ja, sto se tice preventivnog davanja antibiotika!
ok al me još jedno zanima dal mogu davat sulfadimidin kunici koja ima mlade stare 5 dana?
i dal mogu izlječiti sulfadimidinom ostale kuniće koji su za sada još kao zdravi ?
ok al me još jedno zanima dal mogu davat sulfadimidin kunici koja ima mlade stare 5 dana?
i dal mogu izlječiti sulfadimidinom ostale kuniće koji su za sada još kao zdravi ?
Ooo rođo imenjače evo tebe.. Kak se snašo moj Dule u Lici na ovim niskim temperaturama, jel sve OK prošlo?
0dlično, ma dule je legenda, izvalio se uživa, dosad je imao posla, sad sam ga pustio malo da se odmori i da ne presasuga
Smjesa od Valpovke ima karencu 5 dana.Pelet je kao hrana za piliće, za brzi rast, . Normalno da kunić bi trebao bar mj dana da ne jede pelete prije klanja.
Smjesa od Valpovke ima karencu 5 dana.
pa normalno da treba prestat mjesec dana prije jer bi im meso imalo miris po tome..
pa normalno da treba prestat mjesec dana prije jer bi im meso imalo miris po tome..
ali ja ionako im nikad ne dajem čiste pelete. i uz to im kad imam dam malo jabuke ili mrkve. i nikada mi nisu imali miris po peletima.
čime ih vi hranite ako ne peletima prije klanja cca 20-30 dana?
zato se ja još dvoumim za nabavku ovih srednjih tovnih kunića. znači i njima se ne daju peleti nekoliko dana prije klanja?