Plemeniti
Dobro znana faca
- Tu od
- 16 Pro 2008
- Poruka
- 1,728
Re: Kuničarstvo
Napokon dolazi na naplatu moj trud,,,:tongue:
danas se okotila ona koja je prva pripustena, gnjezdo uredno slozenonekih 15-20 cm u visinu uz vanjski rub a ulas ostavljen od sredine gajbe,,,
lijepo se ocupala i malecki samo bibraju u onoj dlaki,,,
nemam ih hrabrosti pogledati iako je mirna i dolazi do ruke kako bi se mazila,,,
previse je bilo promjena u zadnjih mjesec dana i mislim da se jos uvijek nismo toliko zblizili da bi imala beskonacno povjerenje,,,
ostatak prostora je bio također popunjen ocupanom dlakom ali prije obroka sam to lagano sklonio u kut do kotilice pa ako joj usfali dlaka da moze odatle popuniti gnjezdo,,,
nesto slabije danas jede ali pije vise vode nego normalno,,,
odrezao sam joj grmić maslacka jutros i sad opet, samo pucka kako ga tamani,,,
zelena trava im je davana zadnjih tjedan dana (svim trima koje su gravidne),,,
Sljedeca prinova ocekuje se za dva dana nakon ove prve,,,
Sivka mi djeluje da ima osjetno veci trbuh nego je ova imala i svako malo je na boku, cini se da ih dosta nosi, mada to nista ne znaci,,,
No ako Bog da srece za koji dan bit ce opet osmjeh od uha do uha,,,
Napokon dolazi na naplatu moj trud,,,:tongue:
danas se okotila ona koja je prva pripustena, gnjezdo uredno slozenonekih 15-20 cm u visinu uz vanjski rub a ulas ostavljen od sredine gajbe,,,
lijepo se ocupala i malecki samo bibraju u onoj dlaki,,,
nemam ih hrabrosti pogledati iako je mirna i dolazi do ruke kako bi se mazila,,,
previse je bilo promjena u zadnjih mjesec dana i mislim da se jos uvijek nismo toliko zblizili da bi imala beskonacno povjerenje,,,
ostatak prostora je bio također popunjen ocupanom dlakom ali prije obroka sam to lagano sklonio u kut do kotilice pa ako joj usfali dlaka da moze odatle popuniti gnjezdo,,,
nesto slabije danas jede ali pije vise vode nego normalno,,,
odrezao sam joj grmić maslacka jutros i sad opet, samo pucka kako ga tamani,,,
zelena trava im je davana zadnjih tjedan dana (svim trima koje su gravidne),,,
Sljedeca prinova ocekuje se za dva dana nakon ove prve,,,
Sivka mi djeluje da ima osjetno veci trbuh nego je ova imala i svako malo je na boku, cini se da ih dosta nosi, mada to nista ne znaci,,,
No ako Bog da srece za koji dan bit ce opet osmjeh od uha do uha,,,