No krasno, ajde se sad svi međusobno posvadite i izvrijeđajte pa da vidimo tko ima veci (jezik naravno) i ciji je tata jaci,,,:icon_confused:
Iako vec dosta dugo nisam ovdje ostavio niti jedan post ali redovito pratim svaki upis na ovoj temi,,,
Nije da ne zelim sudjelovati u raspravi nego ja vise gotovo da i ne sudjelujem u hranjenju svojih kunica jer raspored poslova je odlucio da se skwo njima pozabavi,,,
Radi toga vise i ne pisem jer jednostavno vise nisam u toku, moje je samo da im poslozim kotilicu i na kraju da ih rijesim, jel,,,
No iako je ovo moje nebitno za ovu raspravu zelim samo reci da mi Vas je bilo drago citati nastavite tako i dalje bez dramatiziranja jer svatko od nas je razlicit i ima neka svoje poglede na svijet i nije nuzno da se oni moraju poklapati sa necijim tuđima,,,
Iskreno nekad cak znam i namjerno iznositi krivo misljenje s ciljem da se potakne argumentirana rasprava,,,
Naravno ne na ovoj temi,,,
Zato gospodo uzgajivaci i ljubitelji tih plemenitih zivotinja malo smirite strasti i nastavite dalje u revijalnom tonu,,,
Srdacno vas pozdravljam,,,:icon_weed: