Karenca kod kunica na meso i iznutrice ti je mjesec dana, znaci ako im dajes sa dva mjeseca starosti, nemres ih klat bas sa tri mjeseca...
Nije ni svaka hrana ista svaki put. Moguće da je ta vreća drugačija, već
I ili manji postotak nečega što im nije odgovaralo. Malo čudno da baš svi odjednom obole.
Cije su to i gdije ima za kupit
Cijena?
Fanon (PEHRA), idem po njih ili u Đakovo ili Viroviticu, kun1 specijal je vreća od 30kg 115 kn, a kun-r-laktacija vreća od 30kg je 114 kn. I dobre su nebude ni puno one kao prašine, i ove kun1specijal su s kokcidiostatikom. ako hoćeš mogu ti povesti kada budem išao sebi?
Morat ću i ja preći na pehru!
Jedino što je dosta skuplja od valpovkine, ali kad uzmem uginuća....
agronašice:
Aj javi gdje kupuješ u Đakovu!!
U cibo centru u Đakovu u ulici Vladimira Nazora, odakle si ti?
I ja sam jedno vrijeme koristio valpovkinu jer je najjeftinija ali nesviđa mi se baš, cak mi je od žita bolja od valpovkine.
Čakovečki nije dobar za kuniće. Nemam dobra iskustva sa njim.
Hvala!,
Donji Andrijevci!! 16 km od Đakova. Stvar je u tome da sam ja kupovao u Prvča-i a oni imaju samo čakovački i valpovački pelet, a moji kunići neće ni blizu čakovačkog!
Eto i kod mene nobjasnjivih uginuca samo zenke
Prvo naparene ( trebale se kotit 25,26 01.)
Pa onda ostale...
Kontaktirao sam i veterinare ali bez mikrobio.analize ne mogu nista reci
Ostao sam bez 7 kom.
Najvjerovatnije sam nesto doneo jer sam uzimao svjezu krv...
Fanon (PEHRA), idem po njih ili u Đakovo ili Viroviticu, kun1 specijal je vreća od 30kg 115 kn, a kun-r-laktacija vreća od 30kg je 114 kn. I dobre su nebude ni puno one kao prašine, i ove kun1specijal su s kokcidiostatikom. ako hoćeš mogu ti povesti kada budem išao sebi?