• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lamborghini

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,908
Kod mene je bio slučaj da nečw dizati osim pod gasom ili da spusti priključak dok radi u leru. Plug okretao jedva okretao. Promjenio pumpu i radi ko novo

Zhaba

Član
Tu od
9 Stu 2014
Poruka
186
Ima dvije pumpe, kolko sam vidio po katalogu, jedna je 16cc druga 8cc. Ne znam kako je rasporedeno, dal je jedna samo za volan a druga za ostalo. Ima 4 izvoda plus hidraulicne spanere i jednu hidraulicnu ruku. Dok je ulje normalne temperature, sve radi dobro, kad se zagrije onda ne dize na ler gasu i nema servo. Kad se doda gasa, radi dobro. Pumpe niti nisu preskupe, tak da je opcija zamijeniti, ali htio bih jos prije provjeriti da nije u necem drugom problem.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,908
Kod mene na Fiatu su posebno za volan i posebno hidraulika. Kažem, isto dok je hladno ulje bude sve dobro čim se ugrije počinje zajebavati.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,227
Imaš li powershift/agroshift? Ako nemaš, onda je manja pumpa samo za volan, dok je veća spojena redom ventil za kočenje prikolice (ak postoji), pa razvodnik za prednji utovarivač (ak postoji), razvodnik za vanjske izlaze pa tek onda 3t hidraulika.
Jel radilo prije zamjene ulja i filtera?
Kakvo ulje si ulijal? Jesi li napunil filter(e) uljem nakon zamjene?

Zhaba

Član
Tu od
9 Stu 2014
Poruka
186
Ak je powershift kalanje brzina, onda ima. Kocenje prikolice i razvodnik za utovraivac nema. Nije radilo, zato sam i probao prvo sa zamjenom ulja. Stavio sam Arbor 10W30 i orginalni filter, samo je jedan filter?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,227
Originalno Akros Multi F 10W-30…no to ne bi smjelo imati utjecaja.
Pitam te radi li powershift, jer je na povratnom vodu volana.
Čudno mi je da bi obje pumpe imale problem s tlakom istovremeno.

Zhaba

Član
Tu od
9 Stu 2014
Poruka
186
Da, ali Akros je gotovo nemoguce naci, trgovac mi je rekao da ga vec jedno vrijeme nema od kud naruciti i da Arbor ide umjesto Akrosa. Powershift radi. Nekak mislim da je problem u temperaturi ulja, jer se zagrije toliko da se "poklopac" hidraulike iznad 3. tocke ne moze dodirnuti.

Najnoviji postovi

Na vrh