Onako napamet i odokativno čini se kako traktor ne dobiva dovoljno goriva. A to najčešće znači nečistoće u spremniku (imaš kao neki rastegnuti metal oko usisnog crijeva u spremniku koji služi kao grubo sito i ako ima nečistoća u spremniku onda se tu đubre nahvata) pa onda postoji onaj mali predfilter sa sitkom prije AC pumpe (ja sam ga zamjenio poštenim predfilterom za naftu od fleetguarda sa separatorom vode). Uglavnom prije nego ideš bacati lovu na popravak regulatora probaj skinuti spremnik i pregledaj kakva je situacija unutra. Ja sam svoj oprao dimerom (plastični spremnik) pa vodom - minivašom, pa sušio ostatke vode sa fenom po toplom danu. Imaš plastični ili metalni spremnik? Jedan ili dva povezana spremnika?Ekipa jel zna netko neki servis za SAME governor regulator za obrtanje tj doziranje goriva? Traktor kao da ne prima goriva koliko treba, nikada ne dimi i smanjena mu snaga. Kompresije je ok, provjereno i ujednačena na sva 4 klipa, pumpa AC zamijenjena, crijeva ne puštaju i pumpa AC ostaje pod pritiskom preko noci do jutra.
Trebam nekoga da servisira taj mehanički governor na motoru 1000.4 WT 88KS.