vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
A kakvo je tvoje iskustvo ?Što bi ja tebi brisao postove???Pa ne moram ja upotrebljavati točkice,ali je to stvar kulture.Nemoj se ljutiti ali ja tebe nisam vrijeđao,a ti mene počinješ,no ja se na tvoj nivo neću spuštati.Što se tiče lanaca vrati se malo unatrag i pročitaj što si prije pisao,a što pišeš sada,odluči se.Obzirom da se tako ponašaš i nemaš nikakvog iskustva o ovoj temi neću sa tobom više niti polimizirati!
Koliko si ti lanaca naštrio turpijom a koliko na brusilicu?
Jel tebi 21yes s foruma nešto u rodu ?
Kod mene su se isto turpijali lanci ..i kad je došlo na meni da turpijam odmah sam krenuo u izradu stroja .
U to vrijeme se pričalo da orginal stihl dođe iljadu maraka ..koju godinu kasnije se pojavo oregonov u trgovinama koje ja obilazim , mislim da je bio oko 2500 kn .
Več sam negdje napisao .koliko ja koristim motornu pilu mogo bi si priuštiti svaki put novi lanac umjesto da nosaim gajbu pive u šumu ...još bi zaradio
I nemojte , zbilja me nemojte uvjeraviati kako turpija može naoštriti bolje nego stroj ..ili kako savo govori da postoje lanci koji se ne tupe ..
Pa majku mu koliko imammo godina ? ...tako samo pričali u osnovnoj škili ...moj tata ima ovo /.moj tata ima ono-...postoje ''vatrogasni'' lanci ali ih niko ne koristi
Gdje ima takav lanac?
Ja bi odmah uzeo dva ( za svaki slučaj ako se predomisli pa se zatupi :lol
Posljednje uređivanje od moderatora: