Jesu vam stigle lubenice za berbu?
kakve su cijene kod vas u polju
moj kupac za krastavce se brusi kako će kupiti oko Virovitice po 0,50 lipa idući tjedan
Opet ja sa dvi loze lubenica kak da znam kad je zrela :scratch
I koja je to finta muška ženska ?
Ima više pokazatelja ja se ravnam prema svrtku koji ti se nalazi na kraju peteljke prema lozi kada je on suh možeš brati ili ti je još bolje pošto imaš par loza ne brati lubenicu već ju dok je na zemlji pritisneš dlanom i ako čuješ krckanje sto posto zrela .
A muška i žensaka ženska ti ima udubljenje na drugoj strani od peteljke kažu da je slađa ja nisam provjeravao meni su sve dobre.
Pozdrav!
Imam ovakvih kao tvoje na slici piše na vrečici da se beru več u 6 mj a to sam sadio u plastenik ispod breskvi dosta su se zađunglale imale vlage al vidim da im boja nije kao onim na placu sutra ja njih malo potisnem hvala pozz
Opet ja sa dvi loze lubenica kak da znam kad je zrela :scratch
I koja je to finta muška ženska ?
Cijepljene na podlogu bundevu. Zbog jačeg korijenova sustava, rastu kao lude (crpe više vode i hraniva). Jedino su sadnice skuplje....a vidim ima i finih lubenica reka sam ja nije od vode dobila 20kila :mrgreen:
Može kakva slika svitka?Ima više pokazatelja ja se ravnam prema svrtku koji ti se nalazi na kraju peteljke prema lozi kada je on suh možeš brati ili ti je još bolje pošto imaš par loza ne brati lubenicu već ju dok je na zemlji pritisneš dlanom i ako čuješ krckanje sto posto zrela .
A muška i žensaka ženska ti ima udubljenje na drugoj strani od peteljke kažu da je slađa ja nisam provjeravao meni su sve dobre.
Pozdrav!
Cijepljene na podlogu bundevu. Zbog jačeg korijenova sustava, rastu kao lude (crpe više vode i hraniva). Jedino su sadnice skuplje.
:supris:
I ono najvažnije dobije okus po bundevi.