Lani na proljetnom sajmu sam pitao za 2 metra i ženska kaže 21 000 kn ako se dobro sječam , a za hidraulični pomak neznam kolika je doplata. Koliko sam čitao što je pisano za tehnos svi ga hvale i prva zarada ide za njega. za sada posuđujem od jednog kolege od sicme 1.60 m ali svaki put kad ga posudim nešta moram variti ili popravljati na njemu. dosta njih ga posuđuje a niko izgleda nema ili nezna zašto služi mazalica
Dečki jel je moguće da taj tehnos ima i dupli prihvat, znači da može i na PVH, hidroulični pomak nije toliko bitan. Kolika bi bila cjena tome??
Dečki jel je moguće da taj tehnos ima i dupli prihvat, znači da može i na PVH, hidroulični pomak nije toliko bitan. Kolika bi bila cjena tome??
Gramip me ne zanima, Tehnos ili INO bi uzimali, 220 cm, s duplim prihvatom bez hidro pomaka i s podesivim zadnjim vratima, naravno profi poljoprivredni malčer.
Gramip me ne zanima, Tehnos ili INO bi uzimali, 220 cm, s duplim prihvatom bez hidro pomaka i s podesivim zadnjim vratima, naravno profi poljoprivredni malčer.