Ja sam namjeravao krenut u izradu tog čuda sad kroz zimu al na kraju pala odluka na kupnju novog,nešto ču ja dat nešto starci pa nešto možda i uslužno odradim sa njime pa nebu to tolko opteretilo đep
Al podržavam samogradnju,moja ideja je bila sljedeča,možda netko iz nje izvuče sebi kakvu ideju,mislio sam radit sa dva rotora i na svakom po dva noža,također sam mislio stavit reduktor od prikolice sa sijeno te na njega uštekat onu veliku remenicu od bočne strižne kose,a na kučište malčera montirat od stražnje strižne kose osovinu di se kopča kardan zajedno sa remenicom i kučištem ležaja,tj jedan takav par,te to sve povezat sa dva remena 17,ideja je bila zato takva jer imam dvije takve osovine sa kučištem i remenicom te sam uvijeren da dva rotora,tj 4 noža bi bolje usitnjavali nego 2,i zato da dobim neku zaštitu reduktora pomoču remena jer mislim da možda na duže staze taj reduktor nebi mogao izdržat kad bi direktno na njega puknuo rotor i dva noža od ccaxxx kg,neznam kolko je jak ležaj na ulazu u reduktor,evo to je bila moja ideja,al pošto nemam reduktor,nemam noževe,nemam lim za samo kučište,trebam tokara platit nisam se našao u računici,al ak uleti nešto od navedenog potrebnog matrijala ne znači da neču sklepat to čudo,ak ništ dr samo zato jer uživam u nekim inovacijama