huki kaže:Dragi forumaši,
Čovjek mi uslužno bere kukuruz sa dvorednim samohodnim beraćem, ali bez freze. Znaći samo potrga klipove. Zanima me da li može rotacioni malćer zdrobiti stabljiku. Inaće to znam proć sa tanjuraćom i onda zaorati, ali ostane tu i tamo stabljike vani. Unaprijed zahvaljujem na savjetima.
zjockoo kaže:Evo, moj novi malčer u radu (kupljen u Gudovcu)...mogu samo reći da stvar stvarno radi dobro (slika govori tisuću riječi) i toplo ga preporučam svakome tko treba stroj te vrste ili mu se neda kositi travu sa kosilicom od 40 cm nego bi to radije riješio prije...sa npr. 1,5 m ili više; kladim se da ima takvih kandidata... :mrgreen: :mrgreen:
Firma je Metal - Ko iz Sv. Urbana, Međimurje.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Imaju oni u ponudi i neke veće modele...taj bi bio još bolji, no naravno da je i skuplji pa je ipak odluka pala na manji...onaj drugi na slici...
Obrisan neispravan link.
ovo ti je isto malčer iz čovjek akoji radi u Sv Urbanu..koštao je 7000kn-..marko hurlimann xa86 kaže:ovo malčiranje je vršeno kad sam bio na praksi:
Obrisan neispravan link.
maksica6 kaže:zjockoo kaže:Evo, moj novi malčer u radu (kupljen u Gudovcu)...mogu samo reći da stvar stvarno radi dobro (slika govori tisuću riječi) i toplo ga preporučam svakome tko treba stroj te vrste ili mu se neda kositi travu sa kosilicom od 40 cm nego bi to radije riješio prije...sa npr. 1,5 m ili više; kladim se da ima takvih kandidata... :mrgreen: :mrgreen:
Firma je Metal - Ko iz Sv. Urbana, Međimurje.
Koja je bila cijena malcera i moze li tel od proizvodaca,hvala.
ovo ti je isto malčer iz čovjek akoji radi u Sv Urbanu..koštao je 7000kn-..[/quote:3jlyo9ah]marko hurlimann xa86 kaže:[quote="marko hurlimann xa86":3jlyo9ah]ovo malčiranje je vršeno kad sam bio na praksi:
Obrisan neispravan link.
Bobo kaže:I opet na kraju tebe izadje vise nego mene. Moj komplet piksa+noz je 200Kn, ali noz mogu i sam napraviti kod tokara za 50Kn tako da ono... ti svoj noz bas moras kupovati, i iz tog razloga nisam kupovao takav malcer kao vas...