moj ima 4 remena,i isto lamelu u getribi... jos sam se cudio kako je s njim dosao obican kardan,ali poslije sam skuzio... ovaj moj je ko igracka naprema tehnosu... i velis da ga 3511 moze nositi?
Pajdaši, tko zna do kojeg kontrolnog šrafa (gornj ili donji) se natoči ulje u reduktoru Poljostrojevog dvorednog tarupa? Natočim do gornjeg pa.mi ga malo baca na odušak .
Ma 35-tak ga nosi bez problema jedino gdje je veće brdo okrenem se i picim u rikverc . Ali kažem gdje je gusta trava 1 spora pun gas mu je puna kapa.
Negdje oko polovice multiplikatora ti je više neg' dosta.Pajdaši, tko zna do kojeg kontrolnog šrafa (gornj ili donji) se natoči ulje u reduktoru Poljostrojevog dvorednog tarupa? Natočim do gornjeg pa.mi ga malo baca na odušak .
onda ce i ovog mog mali ferguson moci nosit...makar ove godine on nema sto malcirat,a do druge sezone bi trebalo doci nesto jace...
Jeli možda neko pravio kakav malčer sa ovim reduktorom , dali je konstruktivno dovoljan za neki ''helikopter'' *
Valjda je od IMTa , redukcija je 1:1,7 otprilike
Znam da je od toga ali koliko je konstruktivno jaka za neki malčer , izgleda niko nije pravio od ovoga neki malčer