Između valjka i kučišta je sad 6cm gledano okomito od valjka do početka kučišta ili 11 cm od sredine valjka do kučišta, a ova L mjera je 14cm. Nisam štuknul nego sam napravil novi nosač, debljina je ista jer nisam mogao deblje stavit zbog kućišta lagera i samog valjka. ovo je bila sad privremena promjena jer sa tako dugim nosačem gubi se mogućnost nekog podešavanja visine, promjenom za samo jednu rupu na kraju nosača ode valjak jako puno u zrak tako da budem napravio nosač iz dva djela, prvi bude fiksni na malčer a drugi bude vjerojatno opet oni stari komadi da se visina može podesit,i iako ako ne bude vremena može i tako ostati jer radi dobro. Puno mi je bolje sad sa tim jer prije je nakon par redova se to zaštopalo i više smjesa nije izlazila van i morao sam ići u prvoj polako da stigne to izlaziti ispod valjka, dobro je bilo u travi al sve ostalo ne, tko bi ga kopčao na jači traktor vjerojatno ne bi to tolko osjetio al na univerzalu 445 se to osjeti jer puno smjese ulazi a nema kud da ju izbaci. Između valjka i strugača se sad skoro ništa ni ne nalovi, jer kao što se vidi na slici ja sam onaj postoječi odrezao i stavio naopako i stavili smo jače vijke jer oni M6 ne mogu to zadržati, a sad bude još jedan jači flah išao na gornju stranu da mu ne dopusti da se u sredini piga i otvara. Kolko se sječam večina mase je išla ispod valjka jer je valjak dosta izvan bubnja. Nije dosada, ako mogu pomoći meni nije problem, jer ja sam to vidio odmah kad sam ga kupio i to sam na brzinu promjenio jer sam ga kupio u sezoni pa nije baš bilo vremena za druga rješenja.