vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
2x 65 nije nikako 140..a ima i preklopa
Šrore i kak sam ti rekel, obavezno kovani lanci, nikako obični, što zbog trajanja, a što zbog vlastite sigurnosti.
Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk
Jbga sad ti! [emoji1] Neznam kak bi ih drugačije nazval, nešto tipa lanci za šumu, od samoutovarne ili prikolice za gnoj. Poznanik ima napravljen na lance pa mi je sam tu vrstu predložil jer je prvo stavil fi8 običnog i pojelo ga za par sati rada. Sad ima gore od prikolice za gnoj i veli da već treću godinu drže.pobogu mirko kakvi su to kovani lanci?
prorez , tj. rupu bi napravio čim bliže centru rotora , uz naravno ugradnju dodatnih noževa ..kako reznih koji se rotiraju , tako i kontra noža koji bi bio montrian na kučištuDečki molim pomoć.
Ima li kakvih negativnih primjedbi na ideju da se u krovu malčera napravi uski "prorez" kao na slici 1.
Sa gornje strane se učvrsti konusna "košara" (slika 2)u koju bi se pomalo ubacivalo sitno granje od porezanih maslina.
Da li bi bilo kakvih "pogibeljnih" izlijetanja ili bi malčer otkinuo dio ,zatim bi grana malo propala i opet otkidanje???
Ovakva ideja mi se mota po glavi,pa želim čuti Vaša mišljenja!