Valjaju li čemu malčeri Mega metal, kod mene su povoljni sa cijenom, 1.7m pomični oko 1350e.
Dok radi izvod ispod sica ne radi hidraulika na rukama traktora nije ti to neko riješenje.Imam 540 s fiat motorom i taj ima neki hidro izvod pod sicom. Volio bih si kupiti malcer na ruci jer moram cistiti i jedan kanal. E sad, kako takav malcer hidraulicno spojiti s traktorom? Moze link ako trebam neki razvod.
Što se tiče Mega metala kod nas se taj mulčer može dobiti tek u martu aprilu, jedva su dobili 3 komada i to je bilo naručeno, sad razmišljam o FPM Mehanika 180 pomični kod nas je 2000 e.Neznam koja je cijena sa hidrauličnim pomakom a predpostavljam oko 150e više.Tu jedan čovjek balansira rotore za te malčere i gledal sam ih ok to izgleda a nije ni cijeli stroj loše napravljen. Da kupujem malčer samo za osobne potrebe mislim da bi ga uzel
Racunaj da za mog dorada (3300kg) plus nesto utega smo racunali max 170 od tehnosaPozdrav.imam pitanje u vezi ursusa c360,interesira me malcer na hidraulicnoj ruci ino ili tehnos,koju sirinu bi moj traktor mogao baviti?tj koji tezinu kad ga bacim u stranu do kraja?hvala