Re: malčeri
Daj covjece, ja sam kupio vuceni ZMAJ malcer koji je od mene stariji bar 5-6 ako ne i vise godina. Covjeku stajao na kisi i snijegu 3 godine, a mozda i vise. Dosao gledati malcer i covjek tvrdi da ga je ostavio ispravnog. Traktor od 75ks ga nije mogao pokrenuti, vec se ugasio. malo ga odglavili, i proradio je i dan danas radi ko lud. Varen, izradjen zapostavljen 100%, hrdja ga pojela, iz reduktora ulje curi i to sam i kod kupovine znao, lezajevi kaze covjek novi, al kad je malcer kisao 3 godine, vise to nije nista novo. Jedan od lezajeva uopce nije imao mazalicu i ja sam ju ugradio.
ZMAJ malcer je do sad radio u najgorim mogucim zamislivim uvjetima rada i do danasnjeg dana nije posustao. Samo sam mu gume promjenio proslo ljeto, jer su nejgove od stajanja ispucale.
Ovaj s njuskala koji planiras gledati je u tvornickom stanju naspram onog sto sam ja kupio. Ako moj stroj radi, vjerujem da ce i ovaj tvoj raditi bez ikakve greske.
Samo pazi da mu osovina nije motana (da je izbacena van balansa) i da ima sve nozeve namontirane prilikom rada. ako je osovina van centra, moguce je skinuti sa suprotne strane par nozeva da to prividno bude u balansu, ali je to i siguran znak da nesto ne stima. kad je malcer u radu i podignut u zrak, casa vode na njemu mora mirno stajati.
Ja zbilja ne znam oko cega tolike filozofije.