Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Ako ga možeš upaliti, prilikom gašenja pratis remenicu, ako ona "šlaga" znači da je rotor svinut. Da bi se to ispeavilo treba ga skidati i nositi na obradu.Na što treba paziti pri kupovini polovnog malčera?
Ako želiš, ja ti imam Nova 155 (kupljen u AutoHorvatu 2019.) koji mislim prodavati jer mi treba veći. Ako želiš, možemo se čuti pa ti javim detalje.Što se tiče mlačenja isti bi mlatio travu ali imam i zapuštene terene pa bi mlatio i bujad. Što se tiče konja rang bi bio od 20 do 50 konja, znači i manji i malo veći. Trebao bi imati čekiće. Što se tiče pomaka nemam iskustvo pa mogu biti oba dva. Što se tiče love vjerojatno negdje do 10 tisuća kn.
Jedan od cortese malcera. Pogledajte koliko ima originalnih utega, i na kojim pozicijama. Ovakve stvari se ne smiju događati...^^ a što se tiče mojeg gornejg posta, u dilemi sam. Maschio Girrafa ili Cortese CDA (oba malčera na ruci). Znam da je Maschio - mercedes (tak i košta 🙃), ali vidio sam da i Cortese dosta hvale. Na kraju krajeva, nije nekakava prevelika razlika u cijeni pa me zanima jer se niti sam ne mogu odlučiti...
Pogledai i tierre tcl, ja imam tcl 180 super, i malcer je top^^ a što se tiče mojeg gornejg posta, u dilemi sam. Maschio Girrafa ili Cortese CDA (oba malčera na ruci). Znam da je Maschio - mercedes (tak i košta 🙃), ali vidio sam da i Cortese dosta hvale. Na kraju krajeva, nije nekakava prevelika razlika u cijeni pa me zanima jer se niti sam ne mogu odlučiti...